Knife fork icon red

De Zeeuw

9,3 (2)

Wat zeggen mensen over De Zeeuw

9.3
(2 reviews)
Eten
10.0
Service
9.0
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hartelijk en warm welkom, heerlijke amuses en fantastische gerechten heel gevarieerd ! En niet te vergeten een uitstekende keuze van wijnen door Janine! Chapeau. Dit is genieten: een heerlijk avondje uit.

Ella en Pieter Bot op 26 juni 2019

"Heerlijk geluncht"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Op uitnodiging van mijn 2 zonen heerlijk geluncht bij de Zeeuw.
Echt een aanrader en super wijnen👌

Jolanda van de Velde op 04 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Nassaustraat 15 ZW 2011 PH Haarlem

Over De Zeeuw

In een intiem en elegant monumentaal pand aan de Nassaustraat 15 zwart, in het hartje van Haarlem ligt Restaurant De Zeeuw. Het restaurant ademt de sfeer van een zaakje in het Parijse Saint-Germain of Le Marais, zo’n verscholen etablissement in een van de straatjes rond de Antwerpse OLV-kathedraal of de Brusselse markt. De Zeeuw is een ontmoetingsplaats voor iedereen die wil genieten van betaalbare en toegankelijke gastronomie.

De gerechten wisselen naargelang het seizoen en de aanvoer van zijn leveranciers. Hierdoor is het menu continu in beweging en kan zelfs wekelijks wisselen.

Jeroen is een creatieve kok met veel aandacht voor product en terroir, en heeft een voorliefde voor pure wijnen, die hij samen met zijn partner, sommelier Janine Kinderman selecteert.

De keuken van De Zeeuw past perfect in de bistronomie gedachte: een informele, wat stoerdere aanpak van de Franse keuken met ruimte voor allerlei invloeden, maar zeker ook gastronomisch en met een vleugje rock & roll.

De gerechten kenmerken zich door hun speelse karakter en verteerbaarheid maar altijd met behoud van kwaliteit en vakmanschap. Daarnaast wordt er, waar mogelijk, zoveel mogelijk gewerkt met duurzame producten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden