Aan het Bosch

€ 55,-

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)

Aan het Bosch

Frans
8,8 (66 reviews)
94%

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat) € 55,-

Reserveer een tafel
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Aan het Bosch

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)
€ 55,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (vrij+zat)
€ 49,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 46,-?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastische luxe 2-gangen lunch incl. bubbeltje en friandises
€ 26,95

Restaurant Aan het Bosch tovert een lunch om tot een heerlijk dagje uit. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de lounge bij de houthaard met een bubbeltje, waarna de lunch zal beginnen. De lunch wordt afgesloten met koffie óf thee en huisgemaakte friandises. Bij restaurant Aan het Bosch is een wandelkaart van de omgeving beschikbaar om na het lunchen een prachtige wandeling te maken in het natuurreservaat of naar het strand.

Bij het restaurant kun je gratis parkeren, en zijn fietsen/ E-bikes te huur tegen een meerprijs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (vrijdag en zaterdag)
€ 137,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €137,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.


+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (maandag t/m donderdag)
€ 113,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €113,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.

+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (zo t/m do)
€ 38,50

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 38,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (zo t/m do)
€ 48,50 € 34,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 4-gangen diner voor slechts € 32,20?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 66 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.8 Gebaseerd op 66 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geen restaurantsfeer"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Vriendelijk personeel, smakelijk 4-gangenmenu, bestaande uit vis en vlees, op het terras geserveerd. Doordat het terras tevens de toegang tot het hotel is, is er geen sprake van een restaurantsfeer. Op het terras liepen gasten met de fiets, nieuwe gasten met bagage, enz. Ook gasten met een hond (rustig dier), gasten...

Lees hele review

Vriendelijk personeel, smakelijk 4-gangenmenu, bestaande uit vis en vlees, op het terras geserveerd. Doordat het terras tevens de toegang tot het hotel is, is er geen sprake van een restaurantsfeer. Op het terras liepen gasten met de fiets, nieuwe gasten met bagage, enz. Ook gasten met een hond (rustig dier), gasten met een kinderwagen (rustige baby), gasten, die aan het face timen (hard geluid) waren. Concluderend een diner, dat ik niet van een Dining CIty deelnemer verwacht.

RIA op 07 augustus 2020
Geverifiëerd
Rob Redmeijer heeft gereageerd op 07 augustus 2020

Goedemiddag mevrouw Ria,

Dank u wel voor uw reactie.
Wat jammer dat u niet van ons terras heeft kunnen genieten.
Op een warme dag als vandaag is het natuurlijk wel fantastisch om buiten onder de 100 jaar oude Kastanje te kunnen dineren ipv in een warm restaurant.
U heeft gelijk... Een terras heeft een hele andere sfeer dan binnen het het restaurant. Er is meer reuring. Ik moet er voor de volledigheid wel bij vermelden dat de andere gasten altijd langs het terras lopen. Gelukkig was de hond en de baby rustig. Face timende gasten zijn natuurlijk niet fijn. Ik heb het niet gemerkt, maar zal er extra alert op zijn.
U geeft helaas aan ons niet aan te bevelen. Was dit wél het geval geweest als u binnen had gegeten? U schrijft namelijk dat u de bediening en het eten wél goed vond. Gelukkig maar. Anders had ik helemáál niet rustig geslapen.

Met vriendelijke groet,

Rob Redmeijer
(eigenaar)


"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben lekker gegeten in een prachtig gelegen restaurant met zeer vriendelijke bediening.

Lia op 06 november 2019
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Na wat zoeken werd het duidelijk dat Aan het Bosch het restaurant onderdeel was van Konjngsbosch. Prachtig aangepaste jeugdherberg met een stijlvol resultaat.
De verschillende gangen waren smaakvol opgemaakt en smaakvol. Bijpassend wijnarrangement uitstekend en zeer vriendelijke bediening. Zeker voor herhaling vatbaar en prima locatie bij bos en duin.

BaZ op 31 oktober 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

/

LR op 29 oktober 2019
Geverifiëerd

4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

We vonden het te koud in de eetruimte. De bediening was niet goed.Na het eerste drankje moesten we zelf vragen bij het eerste gerecht de we er een wijntje bij wilde .Dat duurde ook te lang voor dat het er was .Eten was goed .

Jan Veen op 29 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aan het Bosch

Keuken: Frans

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden