Knife fork icon red

Aan het Bosch

€ 134,- € 93,80

Minivakantie tijdens het 6-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt

Aan het Bosch

8,9 (20 reviews)

Minivakantie tijdens het 6-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt € 134,- € 93,80

Reserveer een tafel

Deal
Minivakantie tijdens het 6-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt
€ 134,- € 93,80

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat. Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid. Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 6-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts € 93,8

Dit arrangement is op basis van twee personen op een tweepersoonskamer. Voor een oneven aantal personen geldt een toeslag voor het gebruik van een extra tweepersoonskamer

Let op: excl. toeristenbelasting a € 1,80 pppn

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 01 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 20 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.9
(20 reviews)
Eten
9.0
Service
8.7
Sfeer
9.1
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en prima bediening.

René De Reuver op 20 september 2019
Geverifiëerd
Rob Redmeijer heeft gereageerd op 20 september 2019

Goedemiddag mijnheer De Reuver,
Dank u wel voor uw beoordeling. We zien u graag weer een keer terug.
Met vriendelijke groet,
Rob Redmeijer


"Waar komen de positieve recensies vandaan?"
4.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 8

We werden keurig welkom geheten en kregen als welkom een glaasje cava, zat ook in het besproken arrangement. Bediening daarvan was slordig. Als amuse een glaasje gazpacho, het enige frisse was de temperatuur. Verder erg zout en peperig. Ondertussen geen aandacht van het personeel. Tafel naast ons wordt bediend, geen...

Lees hele review

We werden keurig welkom geheten en kregen als welkom een glaasje cava, zat ook in het besproken arrangement. Bediening daarvan was slordig. Als amuse een glaasje gazpacho, het enige frisse was de temperatuur. Verder erg zout en peperig. Ondertussen geen aandacht van het personeel. Tafel naast ons wordt bediend, geen oog voor anderen. O.a. geen vraag of we nog wat wilde drinken, terwijl onze glazen leeg waren. Voorgerecht een carpaccio van kalfsmuis, geen enkele frisheid, een hap zout. Omdat we ons ergerde, vooral aan de "geen" bediening met een slecht voorgerecht besloten om te vertrekken. Dit melde ik discreet aan de gerant en wilde wat we gebruikt hadden betalen. Het enige goede was dat we niet hoefde te betalen.
Wij begrijpen niet waar de gemiddelde score van 9,8 vandaan komt.

Kees van den Eijnden op 29 augustus 2019
Geverifiëerd
Rob Redmeijer heeft gereageerd op 30 augustus 2019

Goedemiddag mijnheer van den Eijnden,

Dank u wel voor uw reactie.
Wat vervelend voor u dat wij niet voldaan hebben aan uw verwachting.
Die avond kwamen alle reserveringen tegelijkertijd binnen. In zeldzame gevallen gebeurt dit, ondanks de spreiding in de reserveringstijd. Dat geeft, zoals u kunt begrijpen, wat extra druk op de bediening.
Maar geen aandacht krijgen is niet waar wij voor staan en niet zoals het hoort. Hiervoor mijn excuses.
We hebben het besproken met de aanwezige medewerkers. Geen van allen hadden het gevoel dat de aandacht onevenredig verdeeld was tussen onze gasten. Evengoed heeft u zich toch aan ons geërgerd en dat vinden we echt heel vervelend.
Over de smaak van het eten kunnen we niet twisten. Die 9.8 is het gemiddelde dat gegeven is door 14 culinaire liefhebbers. Als u het goed leest is die ene 8 een foutje dat later gecorrigeerd wordt door de gast in een 10. Eigenlijk scoren we dus een 10.
Blijkbaar doen we toch wel iets goed. Wellicht waren de gerechtjes niet uw smaak. Als u dit had aangegeven had u hoogstwaarschijnlijk iets anders van ons gekregen. Hoewel een openbare beoordeling dit niet is... ben ik u toch dankbaar voor het discreet melden aan onze medewerker. Het niet hoeven betalen van de gerechten was wel het minste wat wij voor u hebben kunnen doen.

Met vriendelijke groet,

Rob Redmeijer


"Fantastisch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrasend culinar

Jacqueline op 12 juli 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg lekker gegeten. Voorgerecht tonijn met avocado en grapefruit was erg verrassend en fris van smaak. Geweldig. Daarna zeer malse lamshaas met diverse toefjes groente zoals paarse bloemkool. Tenslotte pannacota met aardbeien . Alles even goed met een prettige geïnteresseerde bediening. Top dus.

Robert5 op 12 juli 2019
Geverifiëerd

"erg vriendelijke gastvrouw en gastheer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

het eten was heerlijk
De mensen waren erg aardig en troffen ook een voorziening voor onze Jack Russell omdat die niet het restaurant in mocht.
Keurige en snelle bediening.

Janny Muis op 05 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Heereweg 84 1901 ME Castricum

Over Aan het Bosch

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden