Knife fork icon red

Aan het Bosch

€ 55,- € 38,50

Excellent 6-gangen Chef's choice menu

Aan het Bosch

8,9 (20 reviews)

Excellent 6-gangen Chef's choice menu € 55,- € 38,50

Reserveer een tafel

Deal
Excellent 6-gangen Chef's choice menu
€ 55,- € 38,50

Restaurant Aan het Bosch bevindt zich in het prachtige hotel Huize Koningsbosch in Castricum. Chef-kok Natasja Wensink zal er alles aan doen om jouw avond culinair compleet te maken. Natastja kookt met ambitie; haar creaties zijn verrassend en vooruitstrevend. De geweldige sfeer en service maken je avond compleet. Met wie kom jij genieten van het excellente 6-gangen Chef's choice menu voor slechts € 38,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 6-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt
€ 134,- € 93,80

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat. Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid. Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 6-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts € 93,8

Let op: excl. toeristenbelasting a € 1,80 pppn

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Subliem 5-gangen Chef's choice menu
€ 49,- € 34,30

Ontdek pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De verrassende gerechten die op jouw bord geserveerd worden zijn eerlijk, eenvouding en tot in perfectie bereid. In het restaurant koken zij ambachtelijk en met verse biologische seizoens- en streekgebonden producten. Proef zelf het sublieme 5-gangen Chef's choice menu, nu voor slechts € 34,30.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 20 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.9
(20 reviews)
Eten
9.0
Service
8.7
Sfeer
9.1
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch goed en lekker! 1 tip.... laat de wijnkeus aan hun over ... was Top

Jack op 28 juni 2019
Geverifiëerd

"Culinaire verrassing"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mijn vrouw en ik hebben tijdens ons schitterend verblijf in Huize Koningsbosch gebruik gemaakt van het 3 gangen verrassingsmenu van Restaurant Aan het Bosch. Het was voor ons een complete zeer smakelijke culinaire verrassing met vriendelijke bediening. Dit is ons zo goed bevallen dat wij de andere avonden van ons ve...

Lees hele review

Mijn vrouw en ik hebben tijdens ons schitterend verblijf in Huize Koningsbosch gebruik gemaakt van het 3 gangen verrassingsmenu van Restaurant Aan het Bosch. Het was voor ons een complete zeer smakelijke culinaire verrassing met vriendelijke bediening. Dit is ons zo goed bevallen dat wij de andere avonden van ons verblijf ook het verrassingsmenu hebben gebruikt. Bijzonder was het dat er op toegezien werd dat er elke avond weer andere gerechten werden opgediend.
Dikke complimenten en zeer aan te bevelen.

Jan van den Bedem op 20 juni 2019
Geverifiëerd

"Mooi restaurant met fantastisch eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant. Prijs/kwaliteitverhouding is uitstekend. Ook de bediening was zeer goed en zij doen er alles aan om je het naar je zin te maken.

Janny op 13 juni 2019
Geverifiëerd

"aan het Bosch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten . Lamsvlees wat ik normaal niet lekker vind , was lekker zacht. Toetje lekker fris.

Wim Twisk op 11 juni 2019
Geverifiëerd

"Fine dining on a high level "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

This wonderful restaurant provides excellent food and very professional service. The dishes are very creative and tasty.
The price quality relation is outstanding. A gem!!!

Hans Friderichs op 11 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Heereweg 84 1901 ME Castricum

Over Aan het Bosch

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden