Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Aan het Bosch

€ 43,-

Gastronomisch 5-gangen diner

Aan het Bosch

8,8 (30 reviews)

Gastronomisch 5-gangen diner € 43,-

Reserveer een tafel

Deal
Gastronomisch 5-gangen diner
€ 43,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 43,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 20 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Excellent 4-gangen diner
€ 37,50

Restaurant Aan het Bosch bevindt zich in het prachtige hotel Huize Koningsbosch in Castricum. Chef-kok Natasja Wensink zal er alles aan doen om jouw avond culinair compleet te maken. Natasja kookt met ambitie en haar creaties zijn dan ook verrassend en vooruitstrevend. Dankzij de verse ingrediënten ontstaan er overheerlijke gerechten met waanzinnige smaken.

De sublieme service maken je avond compleet. Het bedienend personeel zorgt er met passie en liefde voor dat het je aan niets ontbreekt waardoor je ultiem kan genieten van alle verrukkelijke gerechten. Dankzij de gemoedelijke sfeer voel je je direct thuis waardoor een bezoek aan restaurant Aan het Bosch garant staat voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Met wie kom jij binnenkort langs? Wacht niet te lang en reserveer nu voor een voortreffelijk 4-gangen diner voor slechts € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 20 december 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 30 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.8
(30 reviews)
Eten
8.9
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Bij Aan het Bosch kun je fantastisch eten, op Sterre niveau maar voor een redelijke prijs. De smaken van de gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en de gerechten zien er uit als schilderijtjes, fantastisch. Ook de bedoeling is zeer vriendelijk, niet opdringerig, geven goede uitleg over de gerechten en weten waarov...

Lees hele review

Bij Aan het Bosch kun je fantastisch eten, op Sterre niveau maar voor een redelijke prijs. De smaken van de gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en de gerechten zien er uit als schilderijtjes, fantastisch. Ook de bedoeling is zeer vriendelijk, niet opdringerig, geven goede uitleg over de gerechten en weten waarover ze het hebben. Dit is geen "standaard" restaurant maar verfijnd in zijn geheel met een apart concept. Wij komen zeker terug.

Ria Bol op 31 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk 5 gangen diner!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Op vakantie in de buurt van Castricum hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen diner bij restaurant Aan het Bosch in Castricum.Een heel sfeervol restaurant, vriendelijke bediening en wat een verrassing al die gangen! Zo mooi gepresenteerd, verfijnde smaak. Je proefde de liefdevolle aandacht van de kok in elk gerecht! Een aanrader dus.

Small 6ea4b9fdf5
W.ter Berg op 28 augustus 2020
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een zwoele zomeravond in augustus heerlijk buiten gegeten. Prachtige gerechten en een perfecte service, persoonlijk en professioneel!. Het komen en gaan van hotelgasten gaf een levendige sfeer. Iedereen had het naar zijn zin. Dit is een toprestaurant. In de restuarantweek komen we weer.

Ina Lieshout op 19 augustus 2020

"Perfect diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De creaties waren prachtig ook de smaak was perfect van elke gang

Jacobus Bocken op 18 augustus 2020
Geverifiëerd

"Geen restaurantsfeer"
7.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 5

Vriendelijk personeel, smakelijk 4-gangenmenu, bestaande uit vis en vlees, op het terras geserveerd. Doordat het terras tevens de toegang tot het hotel is, is er geen sprake van een restaurantsfeer. Op het terras liepen gasten met de fiets, nieuwe gasten met bagage, enz. Ook gasten met een hond (rustig dier), gasten...

Lees hele review

Vriendelijk personeel, smakelijk 4-gangenmenu, bestaande uit vis en vlees, op het terras geserveerd. Doordat het terras tevens de toegang tot het hotel is, is er geen sprake van een restaurantsfeer. Op het terras liepen gasten met de fiets, nieuwe gasten met bagage, enz. Ook gasten met een hond (rustig dier), gasten met een kinderwagen (rustige baby), gasten, die aan het face timen (hard geluid) waren. Concluderend een diner, dat ik niet van een Dining CIty deelnemer verwacht.

RIA op 07 augustus 2020
Geverifiëerd
Rob Redmeijer heeft gereageerd op 07 augustus 2020

Goedemiddag mevrouw Ria,

Dank u wel voor uw reactie.
Wat jammer dat u niet van ons terras heeft kunnen genieten.
Op een warme dag als vandaag is het natuurlijk wel fantastisch om buiten onder de 100 jaar oude Kastanje te kunnen dineren ipv in een warm restaurant.
U heeft gelijk... Een terras heeft een hele andere sfeer dan binnen het het restaurant. Er is meer reuring. Ik moet er voor de volledigheid wel bij vermelden dat de andere gasten altijd langs het terras lopen. Gelukkig was de hond en de baby rustig. Face timende gasten zijn natuurlijk niet fijn. Ik heb het niet gemerkt, maar zal er extra alert op zijn.
U geeft helaas aan ons niet aan te bevelen. Was dit wél het geval geweest als u binnen had gegeten? U schrijft namelijk dat u de bediening en het eten wél goed vond. Gelukkig maar. Anders had ik helemáál niet rustig geslapen.

Met vriendelijke groet,

Rob Redmeijer
(eigenaar)

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Heereweg 84 1901 ME Castricum

Over Aan het Bosch

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden