Aan het Bosch

Keuken: Frans
€ 55,-

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)

Aan het Bosch

Keuken: Frans
8,8 (66 reviews)
94%

Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat) € 55,-

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (vrij+zat)
€ 55,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 55,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Culinair 5-gangen Chef's menu (zo t/m do)
€ 38,50

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 38,50?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (vrij+zat)
€ 49,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 5-gangen diner voor slechts € 46,-?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (maandag t/m donderdag)
€ 113,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €113,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.

+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Minivakantie tijdens het 5-gangen diner inclusief overnachting in Deluxe kamer en ontbijt (vrijdag en zaterdag)
€ 137,50

Hotel huize Koningsbosch in Castricum is dé ideale locatie voor pure ontspanning in de natuur of om te genieten van het strand. In het hotel heerst een sfeervolle ambiance, waarbij excellente service voorop staat.

Om jouw avond compleet te maken, verzorgt Chef-kok Natasja Wensink en haar team de meest verrassende culinaire creaties. Eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie bereid.

Ontdek, geniet en kom tot rust tijdens het fantastische 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt, nu voor slechts €137,50 p.p. Te reserveren per 2 personen.


+ 5-gangen diner inclusief overnachting in een Deluxe kamer en ontbijt
+ Naast de bevestiging van DiningCity via de mail, ontvang je ook een bevestiging van het hotel. De reservering is pas definitief nadat je deze hebt ontvangen. Dit gebeurt meestal binnen 12 uur.
+ Prijs is exclusief toeristenbelasting belasting € 1,80 p.p.p.n.
+ Er kan niet geboekt worden op Nationale feestdagen en tussen 1 juli en 15 september.
+ Annuleren is mogelijk tot 24 uur vóór de dag van aankomst.
+ Hotel enkel voor volwassenen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 juni 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastische luxe 2-gangen lunch incl. bubbeltje en friandises
€ 26,95

Restaurant Aan het Bosch tovert een lunch om tot een heerlijk dagje uit. Bij binnenkomst wordt u ontvangen in de lounge bij de houthaard met een bubbeltje, waarna de lunch zal beginnen. De lunch wordt afgesloten met koffie óf thee en huisgemaakte friandises. Bij restaurant Aan het Bosch is een wandelkaart van de omgeving beschikbaar om na het lunchen een prachtige wandeling te maken in het natuurreservaat of naar het strand.

Bij het restaurant kun je gratis parkeren, en zijn fietsen/ E-bikes te huur tegen een meerprijs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Culinair Chef's menu (zo t/m do)
€ 48,50 € 34,-

Ontdek verrassende en pure smaken bij restaurant Aan het Bosch in Castricum. De overheerlijke creaties die op jouw bord geserveerd worden zijn (h)eerlijk, eenvoudig en tot in perfectie klaargemaakt. Er wordt uitsluitend gewerkt met verse seizoensproducten van biologische afkomst wat dan ook goed terug te proeven is in de sublieme gerechten. Een vast menu waarbij Chefkok Natasja Wensink rekening houdt met wensen en allergieën.

In dit prachtige pand hangt een fijne sfeer waardoor iedereen zich gelijk thuis voelt. Dankzij het gastvrije en vriendelijke ontvangst van het personeel voel je je gelijk welkom en kan het ontspannen beginnen.

Met wie laat jij je in de watten leggen tijdens het gastronomische 4-gangen diner voor slechts € 32,20?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 66 mensen zeggen over Aan het Bosch

8.8 Gebaseerd op 66 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was weer een lekker weerzien.......
Fijne wijn spijs combinatie 👍
Wij komen beslist nog eens op herhaling.

Arie van Berlo op 02 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Bij Aan het Bosch kun je fantastisch eten, op Sterre niveau maar voor een redelijke prijs. De smaken van de gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en de gerechten zien er uit als schilderijtjes, fantastisch. Ook de bedoeling is zeer vriendelijk, niet opdringerig, geven goede uitleg over de gerechten en weten waarov...

Lees hele review

Bij Aan het Bosch kun je fantastisch eten, op Sterre niveau maar voor een redelijke prijs. De smaken van de gerechten zijn goed op elkaar afgestemd en de gerechten zien er uit als schilderijtjes, fantastisch. Ook de bedoeling is zeer vriendelijk, niet opdringerig, geven goede uitleg over de gerechten en weten waarover ze het hebben. Dit is geen "standaard" restaurant maar verfijnd in zijn geheel met een apart concept. Wij komen zeker terug.

Ria Bol op 31 augustus 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk 5 gangen diner!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Op vakantie in de buurt van Castricum hebben we genoten van een heerlijk 5 gangen diner bij restaurant Aan het Bosch in Castricum.Een heel sfeervol restaurant, vriendelijke bediening en wat een verrassing al die gangen! Zo mooi gepresenteerd, verfijnde smaak. Je proefde de liefdevolle aandacht van de kok in elk gerecht! Een aanrader dus.

W.ter Berg op 28 augustus 2020
Geverifiëerd

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een zwoele zomeravond in augustus heerlijk buiten gegeten. Prachtige gerechten en een perfecte service, persoonlijk en professioneel!. Het komen en gaan van hotelgasten gaf een levendige sfeer. Iedereen had het naar zijn zin. Dit is een toprestaurant. In de restuarantweek komen we weer.

Ina Lieshout op 19 augustus 2020

"Perfect diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De creaties waren prachtig ook de smaak was perfect van elke gang

Jacobus Bocken op 18 augustus 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aan het Bosch

Keuken: Frans

Restaurant Aan het Bosch in Castricum; het perfecte plekje om na een heerlijke bos- of strandwandeling te ontspannen en genieten van fantastische gerechten. Dit warme en sfeervolle restaurant is voor iedereen een plek om bij te komen en even goed tot rust te komen.

Het kundige en vriendelijke team maakt de ervaring compleet. Chef-kok Natasja Wensink en haar team bereiden bijzondere smaaksensaties en gebruiken hiervoor verse biologische producten uit de regio. Het team van de bediening legt je volledig in de watten zodat je alleen maar hoeft te genieten.

Proef de liefde voor koken die is vertaald naar uitgebalanceerde smaaksensaties. Verrassend en vooruitstrevend. Dit proef je terug in elk gerecht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Castricum e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden