TEDS

Aziatisch, Fusion | €€
7,5 (3 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 3 mensen zeggen over TEDS

7.5 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Middelmatig restaurant"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Gerechtjes zijn middelmatig en vrij vlak van smaak, halffabrikaat van de horeca-groothandel. Maak ik thuis ook en lekkerder. Plakvingers van de yakitoristokjes en andere gerechten die je (soms ongemakkelijk) moet delen op veel te kleine tafeltjes. Stoelen ook ongemakkelijk. Cocktails zijn leuk en lekker en de vriend...

Lees hele review

Gerechtjes zijn middelmatig en vrij vlak van smaak, halffabrikaat van de horeca-groothandel. Maak ik thuis ook en lekkerder. Plakvingers van de yakitoristokjes en andere gerechten die je (soms ongemakkelijk) moet delen op veel te kleine tafeltjes. Stoelen ook ongemakkelijk. Cocktails zijn leuk en lekker en de vriendelijke serveerster doet alles om het je naar de zin te maken. Prijs-kwaliteitverhouding is goed, je eet er een snelle hap voor weinig geld, maar al met al maakt TEDS/Yoisho de verwachtingen niet waar.

Ine van den Boer op 26 mei 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening , doen erg hun best om het je naar de zin te maken.

Carina Boon op 07 april 2019
Geverifiëerd

"Asian Fusion met vriendelijke bediening"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Verrassende kleine gerechtjes en een leuke cocktailkaart. Fijne bediening!

Cora Mol op 06 april 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over TEDS

Keuken: Aziatisch, Fusion

Teds is de nieuwe place to be voor locals & lovers. Van sommige nieuwe zaken snap je gewoon meteen waarom het door zo veel mensen als ‘hotspot’ bestempeld wordt. Teds is zo’n zaak. Teds gelegen in het verlengde van de Denneweg aan de Frederikstraat. Met een klein (maar fijn!) terras voor de deur, binnen een schitterend interieur, fijne persoonlijke service en overheerlijke brunch gerechten.

Nu is Teds 1 maart gestart met een pop up open voor diner concept, Yoisho at Teds! De eerste maanden exclusief op de vrijdag en zaterdag avonden. Laat u verrassen door Yoisho’s Asian Fusion streetfood style gerechten die Chef Jan Folkers bereid met een feel good mindset.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden