Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Raen Lee

8,7 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over Raen Lee

8.7
(48 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

6.3 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 6

Was op zich redelijk eten goed service kon beter

Gerard Nederend op 22 februari 2020
Geverifiëerd

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

prima was de sfeer, en de variatie in gerechten en de smaak ervan. Minder vonden wij de zoutige korst om de vis heen, zonde, en het feit dat je de 2 grote gangen moest delen (shared dining, doe mij maar een bordje voor mezelf) en de ober raffelde echt af wat het was. Teveel vanzelfsprekendheid; als je de gerechten n...

Lees hele review

prima was de sfeer, en de variatie in gerechten en de smaak ervan. Minder vonden wij de zoutige korst om de vis heen, zonde, en het feit dat je de 2 grote gangen moest delen (shared dining, doe mij maar een bordje voor mezelf) en de ober raffelde echt af wat het was. Teveel vanzelfsprekendheid; als je de gerechten niet kent heb je even tijd nodig om goed tot je door te laten dringen wat ie zegt. Ook te krap zitten. Daarna gedoe over de rekening; de ober vertelde dat er slechts 18 euro korting moest zijn met een ingewikkeld verhaal. Het staat toch gewoon op de website van restaurant diner cheque wat de korting is? Gerechten en wijn aan de dure kant.

carola op 20 februari 2020

9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

De menukaart is beperkt (gelukkig) en de gerechten waren goed en smakelijk. Uitstekende bediening. De prijs/kwaliteit verhouding was eerlijk gezegd net acceptabel.

Embe op 08 februari 2020
Geverifiëerd

5.3 Keuken 5 | Service 8 | Sfeer 3

Het eten 4 gangen diner was opzicht niet echt slecht, maar het nagerecht, ijs in karnemelk was echt prrrrrrrrrr, je moet er waarschijnlijk van houden.
De bediening was aardig, leuk en goed. Ze moeten echt iets doen aan de vieze lucht op de wc, was smerig die pis lucht. En het was echt koud in het restaurant.

Edwin Berendsen op 20 januari 2020
Geverifiëerd

"Vriendelijk"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was erg lekker en met bon van Blokker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het 4 gangenmenu bevatte heilbot; hier was een soort kibbeling van gemaakt, waardoor je weinig van de vis en veel van de te zoute korst proefde. Bij de hartelijke ontvangst en goede bediening was wel bekend waar we voor hadden gerese...

Lees hele review

Het eten was erg lekker en met bon van Blokker een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het 4 gangenmenu bevatte heilbot; hier was een soort kibbeling van gemaakt, waardoor je weinig van de vis en veel van de te zoute korst proefde. Bij de hartelijke ontvangst en goede bediening was wel bekend waar we voor hadden gereserveerd; bij het afrekenen moest ik zeggen dat de korting er nog af moest, beetje jammer.

Simone op 20 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Ruiterstraat 6 6811 CP Arnhem

Over Raen Lee

Restaurant Raen Lee ligt in Arnhem. De gerechten zijn gebaseerd op de hedendaagse Oosterse keuken, maar dan met een frisse kijk. Comfort food op niveau! De centrale bar biedt de mogelijkheid om te genieten van exotische cocktails en heerlijke snacks. Geniet van heerlijke Aziatische creaties en de gezellig ambiance.
Ervaar het zelf en boek een tafel bij Restaurant Raen Lee.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden