Knife fork icon red

Raen Lee

8,7 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over Raen Lee

8.7
(48 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Top!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij werden buitengewoon gastvrij ontvangen. De gerechten geserveerd met uitgebreide uitleg waren heerlijk. Wat erg origineel bedacht was dat een verschillend verrassingsgerecht kregen en het de bedoeling was om van elkaars bord te eten. Dat gaf een extra intiem sfeertje.

Marij op 08 januari 2018

"Heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was echt heel lekker. ALLES. Super service. Rustige avond dus raen lee bijna voor onszelf.

Kate op 21 november 2017

"verrassend lekker! We gaan nog eens terug !"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Dinning City restaurantweek. Om wat inspiratie op te doen het lijstje eens doorgekeken. Veel was al vol maar mijn blik viel op dit restaurantje. Het viel zeker niet tegen. Het was voor de mensen daar wel even wennen. Begrepen niet goed wat restaurantweek inhield en wel drie medewerkers zijn komen vragen of we geen s...

Lees hele review

Dinning City restaurantweek. Om wat inspiratie op te doen het lijstje eens doorgekeken. Veel was al vol maar mijn blik viel op dit restaurantje. Het viel zeker niet tegen. Het was voor de mensen daar wel even wennen. Begrepen niet goed wat restaurantweek inhield en wel drie medewerkers zijn komen vragen of we geen spaarkaart of pasje hadden. Ze maakten verrassingmenu waarbij we steeds twee verschillende gerechten kregen voor en hoofd om te delen maar ook om zoveel mogelijk te proeven. en het was heerlijk. Mooi eigentijds opgemaakte borden met heel erg lekker eten. Smaken erg goed op elkaar afgestemd dus genoten. Het toetje was deels met ijs. Nou ben ik niet echt een ijsliefhebber maar dit was zo lekker dat ik letterlijk mijn bordje wilde aflikken. We gaan zeker nog eens terug om nog meer te proeven.

gera op 30 september 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.

Ruiterstraat 6 6811 CP Arnhem

Over Raen Lee

Restaurant Raen Lee ligt in Arnhem. De gerechten zijn gebaseerd op de hedendaagse Oosterse keuken, maar dan met een frisse kijk. Comfort food op niveau! De centrale bar biedt de mogelijkheid om te genieten van exotische cocktails en heerlijke snacks. Geniet van heerlijke Aziatische creaties en de gezellig ambiance.
Ervaar het zelf en boek een tafel bij Restaurant Raen Lee.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Arnhem e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden