Knife fork icon red

Brasserie Bakboord

8,8 (370 reviews)

Wat 370 mensen zeggen over Brasserie Bakboord

8.8
(370 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

We aten voor het eerst bij Bakboord tijdens de restaurant week. Ik vond persoonlijk het voorgerecht (iets met tofu) niet heel lekker. Het hoofdgerecht was een lekker stuk vlees met twee miniworteltjes en een ministukje venkel. Ik had graag meer groente gezien. Toetje was heerlijk. Al met al best lekker gegeten, maar ik miste de smaakexplosies die ik bij eerdere bezoeken wel heb ervaren.

Carla Chenard op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"rekening controleren is van belang"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Rekening goed controleren. Bij ons stonden er meer drankjes op de rekening dan we daadwerkelijk hadden afgenomen. Altijd ongemakkelijk.

Frans Bijma op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
Operations manager heeft gereageerd op 05 november 2019

Dank u wel voor uw review. Jammer te lezen dat wij het niet zo goed hebben gedaan, excuus daarvoor! Graag zouden wij de teveel berekende drankjes willen compenseren. Uw opmerkingen zijn direct doorgesproken met onze collega's om te voorkomen dat het weer kan gebeuren. Graag tot een volgende keer en ik verneem graag van u.


6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Hoofdgerecht goed...voor en nagerecht redelijk.
Akoestiek erg matig

Marijke Lustenhouwer op 07 oktober 2019
Geverifiëerd
Operations Manager heeft gereageerd op 05 november 2019

Vervelend te lezen dat u niet de avond heeft gehad waarop u bij ons op gehoopt had. Inmiddels zijn de gerechten ge-upgrade en hoop ik dat we u weer mogen verwachten als gast en kunnen laten zien dat het anders is. betreft de akoestiek...dat is altijd een vervelend probleem geweest maar daavoor zijn we aan het kijken voor passende oplossingen.


8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

We eten altijd fantastisch bij Bakboord. Dit keer waren we het er over eens dat het voorgerecht er prachtig uitzag, maar de smaak niet de verwachte explosie had. Ik weet ook niet of dat kan met tofu.
De amuse smaakte nergens naar. Erg vlak. Het hoofdgerecht daarentegen was heerlijk. Erg lekkere sucadelap. Heel goed...

Lees hele review

We eten altijd fantastisch bij Bakboord. Dit keer waren we het er over eens dat het voorgerecht er prachtig uitzag, maar de smaak niet de verwachte explosie had. Ik weet ook niet of dat kan met tofu.
De amuse smaakte nergens naar. Erg vlak. Het hoofdgerecht daarentegen was heerlijk. Erg lekkere sucadelap. Heel goed gegaard. Mooi opgemaakt. Echt heerlijk. Het dessert was prima. De wijnen mooi bijpassend. Kortom, best oke gegeten, maar wij verwachten bij Bakboord fantastisch te eten

Annette Hertog op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"3 gangen menu"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Dessert vond ik persoonlijk niet mijn ding. Dessert was een puddingbroodje met frambozen ijs. Frambozen ijs is natuurlijk niets mis mee, maar het puddingbroodje was niet mijn ding. Voor de rest was de service, sfeer en eten uitstekend.

Graciëlla Fränkel op 02 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Veerkade 10 1357 PK Almere

Over Brasserie Bakboord

Brasserie Bakboord is gelegen aan de havenmond van de jachthaven in de Almere Haven en het schitterende Gooimeer. Het restaurant beschikt over drie terrassen aan het water waar je uitgebreid kunt lunchen en dineren.

Dagelijks worden er heerlijke gerechten geserveerd voor zowel diner als lunch. Ook valt er een High Tea te doen in het restaurant.
Het keukenteam is gespecialiseerd om de meest prachtige culinaire gerechten maken met dagelijkse verse en zoveel mogelijk duurzame ingrediënten.

Brasserie Bakboord werd opgenomen in de LEKKER500 beste restaurants van 2019 editie en heeft een vermelding gekregen in de Gault&Millau.

Kom genieten en laat jezelf verrassen door de culinaire gerechten van Brasserie Bakboord.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden