Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Brasserie Bakboord

8,8 (356)

Wat zeggen mensen over Brasserie Bakboord

8.8
(356 reviews)
Eten
8.9
Service
8.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Jammer.."
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

We eten al jaren bij Bakboord. De laatste tijd is BB zich gaan presenteren als een meer upscale restaurant. Dit niet geheel tot onze tevredenheid. De ingrediënten waren goedkoop, tofu, radijs, als extra gang en dan een plakje tofu ter grootte van een 2 euro stuk. Wijnarrangement zéér zuinig geschonken met als klapper een rekening van 20 !! euro voor twee kleine glaasjes extra besteld bij de kaasplank. Al met al een rekening van 170 euro en het gevoel opgelicht te zijn....dit is niet wat wij gewend waren en het pad dat ze zijn ingeslagen waarbij vooral geld binnenharken de trend lijkt bevalt ons niet. Dwingend wordt een oester of een aperitief bij binnenkomst aanbevolen...heel jammer dit..

DM op 08 oktober 2019

8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

We aten voor het eerst bij Bakboord tijdens de restaurant week. Ik vond persoonlijk het voorgerecht (iets met tofu) niet heel lekker. Het hoofdgerecht was een lekker stuk vlees met twee miniworteltjes en een ministukje venkel. Ik had graag meer groente gezien. Toetje was heerlijk. Al met al best lekker gegeten, maar ik miste de smaakexplosies die ik bij eerdere bezoeken wel heb ervaren.

Carla Chenard op 07 oktober 2019

"rekening controleren is van belang"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Rekening goed controleren. Bij ons stonden er meer drankjes op de rekening dan we daadwerkelijk hadden afgenomen. Altijd ongemakkelijk.

Frans Bijma op 07 oktober 2019

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Hoofdgerecht goed...voor en nagerecht redelijk.
Akoestiek erg matig

Marijke Lustenhouwer op 07 oktober 2019

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

We eten altijd fantastisch bij Bakboord. Dit keer waren we het er over eens dat het voorgerecht er prachtig uitzag, maar de smaak niet de verwachte explosie had. Ik weet ook niet of dat kan met tofu.
De amuse smaakte nergens naar. Erg vlak. Het hoofdgerecht daarentegen was heerlijk. Erg lekkere sucadelap. Heel goed gegaard. Mooi opgemaakt. Echt heerlijk. Het dessert was prima. De wijnen mooi bijpassend. Kortom, best oke gegeten, maar wij verwachten bij Bakboord fantastisch te eten

Annette Hertog op 07 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almere e.o.

Veerkade 10 1357 PK Almere

Over Brasserie Bakboord

Schitterend gelegen aan de havenmond van de jachthaven in Almere Haven en het Gooimeer. Dagelijks serveren wij lunch, diner en High Tea ion het restaurant of op een van de drie terrassen aan het water.

Chefkok Raffaelë Puliga en Sous-Chefkok Stefan Gasman zijn gespecialiseerd in bijzondere gerechten die het culinaire vakmanschap van het keukenteam onderstrepen. De gerechten zijn gemaakt van dagelijks verse en waar mogelijk, duurzame ingrediënten.

Sander Nordsiek, Chris Bos en Cynthia Degenhardt en hun team zijn professionals die met de juiste adviezen over de gerechten en bijpassende wijnen zorgen voor een heerlijke lunch of diner.

Dat Brasserie Bakboord goed bezig is blijkt wel: top 3 notering op TripAdvisor en voor 2019 staan wij in de LEKKER500 beste restaurants van Nederland en een vermelding in de Gault&Millau.

Er is ruime parkeergelegenheid (gratis) en makkelijk te bereiken met openbaar vervoer of fiets.

Maak je keuze en geniet! Wij kijken ernaar uit om jou een fantastische culinaire beleving te geven!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almere e.o.
A0e09960e8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden