Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Bistro Nr. 11

7,7 (5)

Wat zeggen mensen over Bistro Nr. 11

7.7
(5 reviews)
Eten
6.8
Service
7.8
Sfeer
8.6
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een aardige bediening. Daar kan menig ander restaurant van leren. Leuke sfeer. Heerlijk gegeten. Echt de moeite waard. Ik kom terug.

Sophie op 17 maart 2019

"Nr. 11"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk restaurant, goede inrichting en sfeer. Aardige, attente bediening. Menu viel tegen. Pakketje lauwe zalm met paar sliertjes kool en een bak frites. Dat kan beter!

Jet Breukelman op 08 oktober 2018

"Ga naar bij Erik"
6.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 8

Veel meer van verwacht.
Prijs/kwaliteit niet in evenwicht.
Geen finesse in de keuken, beter naar Erik luisteren, kijken en proeven.

Willem Rooseboom op 06 oktober 2018

"Goed, maar te duur"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Ontvangst was hartelijk. Plakjes ham gesneden met een oldtimer-snijmachine als amuse had wat beter gepresenteerd mogen worden. Paté als voorgerecht was erg zout, maar leuk dat ze dit hadden. Mosterd soep was heel goed. Kabeljauw met smaakvolle pompoenpuree was verrassend en lekker. IJs bij nagerecht was goed, maar d...

Lees hele review

Ontvangst was hartelijk. Plakjes ham gesneden met een oldtimer-snijmachine als amuse had wat beter gepresenteerd mogen worden. Paté als voorgerecht was erg zout, maar leuk dat ze dit hadden. Mosterd soep was heel goed. Kabeljauw met smaakvolle pompoenpuree was verrassend en lekker. IJs bij nagerecht was goed, maar de chocolademuffin was erg hard, evenals het koekje bij de koffie. Een bijpassend wijnarrangement had leuk geweest, maar er werd direct vanuit gegaan dat we de huiswijn wilde hebben. Smaakte overigens goed. Bediening wat stuntelig en niet allemaal capabel en op het laatst was het lastig om iemand om de rekening te vragen, want toen waren ze te druk bezig met schoonmaken in plaats van met de gasten.
Best goed gegeten, maar het geheel niet uitstekend genoeg om de prijs te compenseren.

M. de Jong op 15 maart 2018

"Heerlijk! "
8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten bij bistro nr.11. Sfeervol ingericht en heerlijk eten, niet te moeilijk maar gewoon goed. Wij waren er voor het diner maar lunch is ook mogelijk !

Karel op 07 februari 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.

Sluisplein 11 2266 AV Leidschendam

Over Bistro Nr. 11

Alles kan op NR.11, de sfeervolle bistro in het historische centrum van Leidschendam aan de sluis. Of je nu gezellig wilt ontbijten of bijpraten, zaken komt doen, een pauze nodig hebt, komt borrelen, eten of iets moois wilt vieren, je bent van harte welkom. Elke dag staat onze deur voor je open, al vanaf 9.00 uur tot ’s avonds laat.


Grote en kleine gasten zijn welkom voor (h)eerlijke hapjes en gerechten. Dagelijks vers en met zorg bereid. Op NR.11 kun je er lekker van genieten, alleen of in gezelschap. Wij ontmoeten je graag.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leidschendam e.o.
39dd73f05e

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden