DICE Dining

Frans
8,1 (8 reviews)
71%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 8 mensen zeggen over DICE Dining

8.1 Gebaseerd op 8 reviews. 71% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Leuk restaurant. Wel wat rumourig. Eten van restaurantweek was aardig, maar niet overtuigend.

Jol op 24 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een aanwinst voor Oisterwijk. Aanbevelend!

Rob van Roessel op 24 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Eten is echt een aanrader, het was heerlijk. De mensen van de bediening waren uiterst vriendelijk. Het enigste “minpuntje” wat wij vonden was de muziek, dit was een beetje oudbollig.

Sandra v Heeswijk op 23 maart 2019

"beetje teleurstelling"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Wij aten gisteren voor het eerst bij dit restaurant; dat is leuk aan de restaurantweek dat je voor een kleine prijs een viergangenmenu kunt proberen. Het is dan jammer dat als men aan je tafel komt informeren hoe het smaakt, negatieve feed back niet op prijs wordt gesteld en de kok defensief reageert. De ruimte was...

Lees hele review

Wij aten gisteren voor het eerst bij dit restaurant; dat is leuk aan de restaurantweek dat je voor een kleine prijs een viergangenmenu kunt proberen. Het is dan jammer dat als men aan je tafel komt informeren hoe het smaakt, negatieve feed back niet op prijs wordt gesteld en de kok defensief reageert. De ruimte was donker en rook naar een bruin cafe met verschaald bier en rook. De inrichting is ook donker maar je zit in goede stoelen en er wordt met mooi bestek en servies gedekt. De bediening is vriendelijk, de wijnen goed. Het hoofdgerecht en dessert was oke. Er werd goed rekening gehouden met mijn intoleranties. De uiensoep leek echter niet vers en was donker, bitter, dik en zout. De amuse was een toastje met boursin en iets er op. Het voorgerecht iets met ook geen verse zalm. Het brood, breekbrood van de supermarkt met gekochte kruidenboter. De rekening uiteindelijk bijna 50 euro pp door de 2 glazen wijn pp en de koffie bij het dessert. Jammer. Ik zou zeggen kook simpeler en vers en ga snel in de herkansing.

Jacqueline Brouwer op 18 maart 2019

"Geweldig !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ook wij restaurantweek menu gehad. We hebben heerlijk gegeten. De smaken waren top, de bediening vrolijk en gezellig, de bijpassende wijnen perfect en de ambiance top. Komen zeker nog een keer terug.

Nuenen en Helmond op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Toon telefoonnummer

Over DICE Dining

Keuken: Frans

Gevestigd in het pittoreske Oisterwijk, aan de Scheepersdijk bevindt zich restaurant DICE Dining een plaats waar een jong en gedreven team een spannende en gastronomisch ervaring aanbiedt.

Met 34 zitplaatsen binnen en 30 plaatsen op het terras is het een intieme sfeer rondom de magie van Dice. De gerechten zijn gebaseerd op de klassieke Franse keuken, maar in een modern jasje gegoten. Brabantse gezelligheid en Franse romantiek staan perfect in balans, met op de achtergrond de zachte klanken van Jazz.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oisterwijk e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden