Bij Ons Bladel

Aziatisch | €€
9,3 (1 review)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat mensen zeggen over Bij Ons Bladel

Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Lekker gegeten, ruim voldoende bijgerechten, aardige bediening.

Koen op 19 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bladel e.o.

Toon telefoonnummer

Over Bij Ons Bladel

Keuken: Aziatisch

‘Bij Ons’ is een sfeervol eetcafé in Bladel waar je terecht kunt voor een heerlijke lunch of à la carte diner. Voor een gezellig borreltje ben je natuurlijk ook meer dan welkom!

Het eetcafé is te vinden midden in het centrum van Bladel aan het marktplein en de gezellige winkelstraat de Sniederslaan. Genieten doet je Bij Ons in de winter maar ook in de zomer op ons zonnige terras. Brabantse gemoedelijkheid staat hoog in het vaandel. Ook aan de kinderen hebben wordt gedacht, er zijn kinderzitjes aanwezig en er wordt gratis limonade aangeboden.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Bladel e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden