Knife fork icon red

Louis XV

€ 32,50 € 16,25

3-Gangen diner - 50% korting

Louis XV

8,7 (118)

3-Gangen diner - 50% korting € 32,50 € 16,25

Reserveer een tafel

Deal
3-Gangen diner - 50% korting
€ 32,50 € 16,25

Laat je in de watten leggen in hartje Groningen!

Hier draait alles om Bourgondisch genieten. De inrichting laat zich het best omschrijven als neobarok. Modern en eigentijds, verenigd met fraaie klassieke elementen. De keuken is dagelijks geopend van 17:00 uur tot laat.

Het menu is met liefde samengesteld door de chef. De keuken houdt rekening met de smaken van de verschillende seizoenen en voegt graag streekproducten toe aan de gerechten.

De proeverijen is één van de grote krachten, op de kaart zal je deze dan ook veelzijdig tegen komen. Ben je opzoek naar een bijpassende wijn, vraag advies aan ons team!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Louis XV

8.7
(118 reviews)
Eten
8.8
Service
8.7
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Het was oke, maar vond het de prijs zonder korting niet waard"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Met de ANWB actie gegeten. Het was een driegangenmenu. De voorafjes waren goed (proeverij), maar er zaten vis en garnalen bij. Bij de reservering had ik gevraagd of het menu zonder varkensvlees of vis kon, maar daar kreeg ik geen reactie op, en blijkbaar kon dat dus niet. Heb de vis en garnalen maar aan mijn tafelgenoot gegeven. Het hoofdgerecht dat we hadden gekozen was ribeye met wijnjus. Die jus vond ik niet lekker en de ribeye was niet te gaar, maar had ook geen lekker korstje, en het vet erin was zacht en kwabbelig. Er was wat broccoli bij en apart geserveerd waren frites en een eenvoudige salade, niet erg byzonder. Het nagerecht was wederom een proeverij. Het smaakte wel, maar de gerechtjes deden wat groothandelachtig aan. Al met al denk ik niet dat ik er nog eens ga eten. Nu hadden we 50% korting, dus dat scheelt een boel, maar als ik het volle pond had moeten betalen, had ik het eten waarschijnlijk weer teruggestuurd. Het eten van Txoko komt uit dezelfde keuken, maar dat is mij toch beter bevallen. Tot slot stond er een drankje teveel op de rekening. Dat werd er natuurlijk wel afgehaald, maar het geeft toch een wat slordige impressie.

Jules op 17 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Superlekker gegeten heerlijk aanrader zelfs humus gegeten wat ik normaal niet lust gaan we zeker weer heen!!!

Olaf Hartman op 17 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Superlekker gegeten, echt verrassend! De buitenzijde van het pand doet niet vermoeden dat de ambiance binnen zo sfeervol is.

Knapie op 16 juni 2019

"Eten was prima maar de nota viel fiks hoger uit "
5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

Eten drankjes en bediening was prima. Porties iets aan de kleine kant. De nota viel erg tegen. Bij de uitleg van het 4 gangen keuze menu werd gezegd dat we ook een voor-, tussen- en hoofdgerecht mochten kiezen. Later werd dit helaas wel apart op de nota gezet ipv van de € 32.50 van het menu.
Toch een verschil van
€ 25--.
Ook de korting van € 20,-- was vergeten... dat laatste werd wel aangepast nadat dit door ons was opgemerkt. Toch een akelig gevoel aan over gehouden. Jammer...

Albert op 10 juni 2019

"Lang moeten wachten; wel lekker gegeten!"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

4-gangen menu uitgeserveerd tussen 18.00 en 21.30; we moesten te lang wachten op eten. Hoewel het eten lekker was en mooi wordt opgediend, tekent de extreem lange wachttijd de ervaring dan wel helaas. We waren met een kindje (die superflexibel is met uiteten etc.), dan vind ik het wel chique als daar rekening mee wordt gehouden.

R&G op 09 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Groningen e.o.

Oude Kijk in 't Jatstraat 47-51 9712 EC Groningen

Over Louis XV

Louis XV is een eet- en drinkgelegenheid met grootstedelijke allure, onderverdeeld in een restaurant, een wijnbar en diverse zalen.

De inrichting laat zich het best omschrijven als neobarok. Modern en eigentijds, verenigd met fraaie klassieke elementen.

Niet minder bijzonder is de wijnbar. Op een toegankelijke en bovenal betaalbare manier maakt u kennis met exclusieve, vaak uitzonderlijke, kwaliteitswijnen. Met aan de basis een ingenieus wijnserveersysteem.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Groningen e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden