Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Zwaan*

8,9 (99)

Wat zeggen mensen over De Zwaan*

8.9
(99 reviews)
Eten
9.0
Service
9.0
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Het was weer TOP"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het totaalplaatje was weer compleet.

Bart op 07 oktober 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Wauw! Wat een mooie complimenten, hartelijk dank hiervoor!


7.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 10

Het eten is wel oke maar van een michelinrestaurant hadden wij zeker meer verwacht. Gerechten waren vrij vlak en het miste duidelijke smaken. Opmaak was prima. Reden voor gemiddelde service had niks met de vriendelijkheid personeel te maken. Dit was dik in orde. Echter werden de wachttijden tussen de gerechten vanaf gang 3 erg lang. Wat wij wel zeer kwalijk vonden was dat wij het nagerecht wilde inkorten (geen kaas) ondat we al redelijk vol zaten. Dit werd direct aangegeven bij het eindigen van het gerecht ervoor en werd ook door personeel bevestigd (geen probleem gaan we zo doen). Echter kwam daarna de eigenaar zelf en werd ons verteld dat dit niet meer kon en dat het al klaar stond voor ons. Vrij apart gezien het feit dat het alleen om kaas snijden gaat en het vervolgens ook nog een half uur duurde voordat we de kazen krijgen. In onze ogen een gemiste kans. Al met al oké gegeten maar van een dergelijk restaurant mag je meer verwachten.

MK op 06 oktober 2019
Roland Peijnenburg heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Geachte heer Kluit,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn restaurant en uw duidelijke mening.
Ongelooflijk jammer dat uw diner geen succes is geweest. Ik was helemaal verbaasd uw mail te lezen omdat we samen een uitgebreid en hartstikke leuk gesprek hadden over onze kunstcollectie en ik u tijdens de rondleiding geen onvertogen woord heb horen zeggen over uw ervaringen. Mag ik u morgen of overmorgen bellen om dit met u te bespreken?


8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Zorgvuldig bereide lunch, goede en toegewijde bediening, leuke en verrassende begeleidende wijnen. Het extra tussengerecht van schol, kreeft en Opperdoezer aardappelen was een hoogtepunt, het hoofdgerecht met de longhaas viel iets tegen. De prijs/kwaliteitverhouding is op het randje...

Leunis op 04 oktober 2019
Roland Peijnenburg heeft gereageerd op 08 oktober 2019

Geachte heer Gabrielse,
Hartelijk dank voor uw bezoek aan mijn restaurant, uw recensie en uw dikke complimenten voor bediening en wijnen. Jammer dat u niet helemaal gelukkig was met ons prijsniveau.
Eerlijk gezegd schrok ik ook even van het bedrag van uw besteding, u heeft dan ook wel alle uitbreidingen gekozen die er waren. In de restaurantweek-menuprijs is een korting verwerkt. Om toch goed uit te komen zijn de meerprijzen voor de door u gekozen uitbreidingen wat kostbaarder. Sorry daarvoor! We hopen u graag weer te mogen ontvangen in De Zwaan.


"Boring bland tasteless food. Very disappointing "
6.0 Keuken 2 | Service 8 | Sfeer 8

Every single dish of the four course menu missed flavour, either lacking a sauce to pull the dishes together or some true impact to tickle the taste buds. Such a shame because they clearly tried to show technique but ultimately flavour is what counts. The service was friendly but also quite slow. Thankfully our company made the night worthwhile but I would never actively choose to come back.

Natalie op 28 september 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op 28 september 2019

Oh my god. I'm very sorry to hear our kitchen was not good enough. During your stay we were under the impression everything was fine.... May we please call you next week to discuss your thoughts? Thank you very much for the big complimensts on our staff. Roland Peijnenburg


"Gaan!!! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een avondje jezelf in de watten laten leggen. Een culinaire reis van smaken. En dat onder begeleiding van zeer vriendelijk en professioneel personeel in een ontspannen sfeer. We keken uit naar elk gerecht en hebben ten volle ervan genoten.

Jochen Urlings op 28 september 2019
Roland Peijnenburg, Restaurant De Zwaan heeft gereageerd op 28 september 2019

Geachte heer Urlings,
Heel hartelijk dank voor uw bezoek, uw recensie en de dikke complimenten voor de service de sfeer en de keuken! Hartelijke groet, Roland Peijnenburg en medewerkers

Plattegrond Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.

Markt 7 4875 CB Etten-Leur

Over De Zwaan*

Het beste van ver en het lekkerste uit de streek? Een wijnkelder die zijn weerga niet kent? Tussen schilderijen waar menig museum zijn vingers bij aflikt? Onder de vleugels van De Zwaan in Etten-Leur is het heerlijk toeven. Terwijl jij geniet van de charmante sfeer schotelt chef-kok Carlo Chantrel jou zijn culinaire fantasieën voor.


Gastheer Roland Peijnenburg deelt met alle liefde zijn schilderijencollectie die wijlen ‘Opa Koek’ hem naliet. Loop het 17de-eeuwse trapgevelpand op de Ettense Markt ook gerust eens binnen wanneer je wat minder tijd heeft. Sinds kort verheugt De Zwaan zich in het gezelschap van bistro Het lelijke Eendje, onderscheiden met de Bib Gourmand.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Etten-Leur e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden