Knife fork icon red

De Zwaan*

Wat zeggen mensen over De Zwaan*

8.9
(77 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"heerlijke avond en fantastisch eten"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Een heerlijke avond gehad. Zeer vriendelijk personeel, kundig en goede uitleg bij de gerechten en wijnen. Eten werkelijk fantastisch met veel variatie.

marcel de vreede op 10 december 2018

"De zwaan"
8.0 Cuisine 8 | Service 8 | Atmosphere 8

Gister heerlijk gegeten bij restaurant de Zwaan. Wat ons opviel is dat het personeel erg hun best doet, maar wij hebben best lang met lege wijn glazen aan tafel gezeten. Het was erg druk dus ik denk dat dat de reden is geweest. Maar ik vind dat je dat niet mag verwachten van een restaurant met Michelin ster. Verder uitstekend gegeten vooral de eerste 2 gerechten waren heerlijk.

Claudia op 09 december 2018

"Super, we zijn behandeld als sterren!"
10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

Heerlijk gegeten, wat een smaakexplosies! Supervriendelijk en enthousiast personeel, we zijn echt behandeld als sterren en helemaal in de watten gelegd.

Diana Koevoets op 03 december 2018

9.7 Cuisine 9 | Service 10 | Atmosphere 10

Excellente bediening en service in een geweldige ambiance! Niet álle gerechten hadden mijn voorkeur maar het geheel verdient een 9½ !

Alexander op 10 oktober 2018

10.0 Cuisine 10 | Service 10 | Atmosphere 10

We hebben, samen met onze gasten, een heerlijke culinaire avond gehad. Leuke bediening, prachtig opgemaakte borden met, nog belangrijker. echt verrassende gerechtjes. Kortom een avondje genieten!!

Veronica Vernooij-Straver op 08 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Etten Leur e.o.

Markt 7 4875 CB Etten Leur

Over De Zwaan*

Het beste van ver en het lekkerste uit de streek? Een wijnkelder die zijn weerga niet kent? Tussen schilderijen waar menig museum zijn vingers bij aflikt? Onder de vleugels van De Zwaan in Etten-Leur is het heerlijk toeven. Terwijl U geniet van de charmante sfeer schotelt chef-kok Carlo Chantrel U zijn culinaire fantasieën voor.


Gastheer Roland Peijnenburg deelt met alle liefde zijn schilderijencollectie die wijlen ‘Opa Koek’ hem naliet. Loop het 17de-eeuwse trapgevelpand op de Ettense Markt ook gerust eens binnen wanneer U wat minder tijd heeft. Sinds kort verheugt De Zwaan zich in het gezelschap van bistro Het lelijke Eendje, onderscheiden met de Bib Gourmand.

Schrijf een review

Eten
Service
Sfeer
Alle restaurantdeals in Etten Leur e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden