Knife fork icon red

Que Pasa Maastricht

7,7 (53 reviews)
87%

Wat 53 mensen zeggen over Que Pasa Maastricht

7.7
(53 reviews)
Eten
7.9
Service
8.4
Sfeer
6.8
87%
Schrijf een review

"Gewoon lekkere tapas"
6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

lekker gegeten . met blokker kortingsactie. anders te prijzig.
restaurant kan nog wat warmer worden aangekleed .
wc en keuken aan zijn hard aan renovatie toe.

Ben Scherpenisse op 31 december 2019
Geverifiëerd

5.7 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 8

Het eten is normaal, maar ontbreekt aan smaak voor de warme gerechten.De service moet verbeteren, het duurde 1 uur om geserveerd te worden tussen mij het hoofdgerecht en het dessert afmaken.

Giselle De Man op 30 december 2019
Geverifiëerd

"Een tegenvaller"
4.3 Keuken 3 | Service 8 | Sfeer 2

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen....

Lees hele review

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen. Wel kregen we 20,- korting van de bon van diningcity.
De serveerster was wel heel aardig, daar lag het niet aan!

Nick op 29 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker, goede bediening maar minder sfeervol"
7.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 4

Niet leuk genoeg aangekleed, beetje koud en kaal. Van de buitenkant ook niet duidelijk te zien dat het que pasa is. Erg jammer! Eten was prima en de bediening perfect. Muziek sfeervol. Kaarsje?

Katinka van den Bogaert op 29 december 2019
Geverifiëerd

"Niet aan te raden!"
1.7 Keuken 1 | Service 3 | Sfeer 1

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welk...

Lees hele review

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welke wijn droog was, kon geen vraag over de wijn beantwoorden. We hadden het tapasmenu van 30 euro maar kregen een lijst waarbij we bij hoofdgerecht bijna alleen maar kroketjes konden kiezen. Tapas was grotendeels gefrituurd en weinig andere keuze. Tot 2x toe verkeerde gerechten aangeboden gekregen. Diverse gerechten hadden aangebrande zwartgeblakerde stukjes. Kroketten vielen uit elkaar. Herentoilet was helemaal nat onder de urinoirs. Aan het einde "toilet directie" gebruikt waar geen wasbak zat, hoe doet het personeel dat? Keuken zag er vies uit. Voorgerechten gingen nog, maar hoofdgerechten waren echt vies. Er werd niet gevraagd of we wat wilden drinken bij hoofdgerecht, resterende maaltijd met lege glazen gezeten. Eten was echt niet lekker en hygiene bedroevend slecht, voor ons zeker geen aanrader! Voor de betaalde circa 70 euro kun je op heel veel plekken beter eten krijgen aan een schone tafel met schone wc's waarvan de deur fatsoenlijk op slot kan.

v.W. op 28 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Tongersestraat 3 6211 LL Maastricht

Over Que Pasa Maastricht

Helemaal in Spaanse sferen in het bruisende Maastricht!

Heerlijke traditionele tapas gerechten gemaakt met de beste ingrediënten eventueel onder begeleiding van een mooie wijnen! Op een van de mooiere locaties in het oude Maastricht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden