Que Pasa Maastricht

Mediterraans, Spaans / Tapas |
7,7 (53 reviews)
87% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 53 mensen zeggen over Que Pasa Maastricht

7.7 Gebaseerd op 53 reviews. 87% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Gewoon lekkere tapas"
6.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 5

lekker gegeten . met blokker kortingsactie. anders te prijzig.
restaurant kan nog wat warmer worden aangekleed .
wc en keuken aan zijn hard aan renovatie toe.

Ben Scherpenisse op 31 december 2019
Geverifiëerd

5.7 Keuken 6 | Service 3 | Sfeer 8

Het eten is normaal, maar ontbreekt aan smaak voor de warme gerechten.De service moet verbeteren, het duurde 1 uur om geserveerd te worden tussen mij het hoofdgerecht en het dessert afmaken.

Giselle De Man op 30 december 2019
Geverifiëerd

"Een tegenvaller"
4.3 Keuken 3 | Service 8 | Sfeer 2

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen....

Lees hele review

Toen wij Que Pasa zagen, dachten wij aan het prachtige, gezellige pand in Eindhoven.. dit was echter een afgelegen klein tentje met weinig sfeer te bekennen. De prijs/kwaliteit verhouding was zeer slecht. Voor twee broden, 4 balletjes, een paar plakken ham en aangefikte kroketten moesten we alsnog 30,- pp afrekenen. Wel kregen we 20,- korting van de bon van diningcity.
De serveerster was wel heel aardig, daar lag het niet aan!

Nick op 29 december 2019
Geverifiëerd

"Lekker, goede bediening maar minder sfeervol"
7.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 4

Niet leuk genoeg aangekleed, beetje koud en kaal. Van de buitenkant ook niet duidelijk te zien dat het que pasa is. Erg jammer! Eten was prima en de bediening perfect. Muziek sfeervol. Kaarsje?

Katinka van den Bogaert op 29 december 2019
Geverifiëerd

"Niet aan te raden!"
1.7 Keuken 1 | Service 3 | Sfeer 1

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welk...

Lees hele review

Rommelige binnenkomst, pakket van 2 meter ingepakt naast ons tafeltje. Zeer slechte hygiene: vies toilet, geen lamp waardoor deur niet dicht kon. Tafel was zo plakkerig dat je arm er aan bleef plakken en de serveerster met een doek moest komen om het los te krijgen. Vooraf een wijntje: serveerster had geen idee welke wijn droog was, kon geen vraag over de wijn beantwoorden. We hadden het tapasmenu van 30 euro maar kregen een lijst waarbij we bij hoofdgerecht bijna alleen maar kroketjes konden kiezen. Tapas was grotendeels gefrituurd en weinig andere keuze. Tot 2x toe verkeerde gerechten aangeboden gekregen. Diverse gerechten hadden aangebrande zwartgeblakerde stukjes. Kroketten vielen uit elkaar. Herentoilet was helemaal nat onder de urinoirs. Aan het einde "toilet directie" gebruikt waar geen wasbak zat, hoe doet het personeel dat? Keuken zag er vies uit. Voorgerechten gingen nog, maar hoofdgerechten waren echt vies. Er werd niet gevraagd of we wat wilden drinken bij hoofdgerecht, resterende maaltijd met lege glazen gezeten. Eten was echt niet lekker en hygiene bedroevend slecht, voor ons zeker geen aanrader! Voor de betaalde circa 70 euro kun je op heel veel plekken beter eten krijgen aan een schone tafel met schone wc's waarvan de deur fatsoenlijk op slot kan.

v.W. op 28 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Que Pasa Maastricht

Keuken: Mediterraans, Spaans / Tapas

Helemaal in Spaanse sferen in het bruisende Maastricht!

Heerlijke traditionele tapas gerechten gemaakt met de beste ingrediënten eventueel onder begeleiding van een mooie wijnen! Op een van de mooiere locaties in het oude Maastricht.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden