Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

De Moerbei*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

De Moerbei*

9,1 (1116 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant De Moerbei* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019 met een 9.46.

Restaurant De Moerbei* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant De Moerbei*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

***Let op: Indien je minder dan 24 uur van te voren annuleert, wordt 100% van de menu prijs in rekening gebracht**

Bij het maken van deze reservering zijn de algemene voorwaarden van de KHN van toepassing. Zie www.khn.nl voor meer informatie.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 1116 mensen zeggen over De Moerbei*

9.1
(1116 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

We zaten in een minder gezellig opkamertje. Maar....wel leuke andere gasten waar we leuk mee spraken. Van Amuse t/m al het prachtige en vooral het lekkers bij de koffie, complimenten.
Vriendelijke gastvrije, correcte bediening.
Het parkeren is een beetje een probleem, halverwege de maaltijd de parkeerschijf moeten verwisselen, gelukkig regende het niet.

elly de vries op 26 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Mooi pand aan de buitenkant en heel knus met verschillende ruimtes binnen. Wij zaten in de ruimte waar ook de keuken is. Ik weet niet of de andere ruimten ook leuk zijn, want je mist dan de "reuring".
Eten goed en bediening zeer vriendelijk.

Henk Rink op 25 augustus 2010

7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Prima bevallen, mooie gerechten in een samenhangend menu en balans in de smaken. De dorade iets te 'vissig' en de sucade werd iets teveel overheerst door de andere smaken. Wijnkeuze prima.
Service: volle zaal maakt dat het toch wat afstandelijker wordt, maar men deed erg zijn/haar best. Bediening was soepel, vriend...

Lees hele review

Prima bevallen, mooie gerechten in een samenhangend menu en balans in de smaken. De dorade iets te 'vissig' en de sucade werd iets teveel overheerst door de andere smaken. Wijnkeuze prima.
Service: volle zaal maakt dat het toch wat afstandelijker wordt, maar men deed erg zijn/haar best. Bediening was soepel, vriendelijk, tempo zat er goed in, zonder haast.
Sfeer: sfeervol, stijlvol aangekleed, jammer van de vliegen in de zaal. we zaten op een hoek met opening naar de ingang en een overvolle luidruchtige zaal aan de andere kant en in de aanlooproute van de keuken. er zijn vast betere plekken. Op een andere plaats zou het een 8 of 9 kunnen zijn. Komen we terug? waarschijnlijk wel !

Andries Blom op 25 augustus 2010

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Geweldig lekker gegeten!

Daan van Waveren op 25 augustus 2010

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Het 3 of 4 gangen keuze menu voor de lunch bood voor ieder wat wils en smaakte voortreffelijk. De amuses en het brood waren ook heerlijk. Het wijnarrangement was een feestelijke en smaakvolle ontdekking! Al met al zeer geslaagd en voor herhaling vatbaar met dank ook aan alle medewerkers voor de hartelijke en goede service.

Anneke van den Eijkel op 25 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Warmond e.o.

Dorpsstraat 5 A 2361 AK Warmond

Over De Moerbei*

Restaurant De Moerbei* is gevestigd in een oude boerenhoeve in het centrum van het pittoreske plaatsje Warmond. De hoeve is modern en warm ingericht, maar met aandacht voor klassiek detail. Voor lunch en diner kun je terecht in drie ruimten, elk met eigen sfeer. De centrale ruimte heeft uitzicht op de keukenbrigade en de wijnkelder.

De opkamer is een kleine gezellige ruimte met maximaal achttien zitplaatsen. De zijkamer is rustig en licht en er kan met 24 personen gedineerd worden. Daarnaast is er nog een heerlijk terras waar van het zonnetje kan worden genoten.

De chef kok van restaurant de Moerbei houdt het graag simpel. Gerechten moeten herkenbaar zijn. Pure smaken, gemaakt van top ingrediënten. “Onze gasten moeten weten wat ze op hun bord hebben. Ze moeten zich achteraf niet afvragen, wat heb ik ook al weer gegeten.”

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Warmond e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden