Wiesen*

Klassiek | €€€
9,2 (236 reviews)
98% aanbevolen

Wat 236 mensen zeggen over Wiesen*

9.2 Gebaseerd op 236 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk avondje uit"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Fantastische gerechten en uitstekende service.

Jamie Lee op 02 mei 2024
Geverifiëerd

"Wiesen"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Het was de hele tijd heel druk met personeel rond onze tafel, We hadden een vijf gangen menu. Waren rond kwart voor zeven allemaal binnen, en om vijf over tien hadden we de rekening al betaald. Terwijl dat we nog hebben gevraagd om het wat rustiger aan te doen. Zag er allemaal heel mooi uit alleen jammer dat er verschillende gerechten niet warm waren. Jammer dat ze geen wijnarrangement hebben.

Momi op 05 april 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch bij Wiesen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie mix van gedurfde en klassieke gerechten, met een eigen twist. Lust voor het oog. Erg goede wijnsuggesties.

Renee Van Voorn op 30 maart 2024
Geverifiëerd

"Aanrader!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gerechtjes waren om je vingers bij af te likken. Het waren allemaal kleine kunstwerkjes die met preciezie werden uitgeserveerd.
Diversiteit in de prachtige glazen, bestek, bordjes. Aandacht van het personeel voor uitkiezen van de wijnen bij de gerechten was top. Kleinschaligheid van het aantal tafels maakte het gezellig.

Barbara Saat op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"Wat een smaaksensatie."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij genoten!!!!. Zoveel verassende smaken in de gerechten en dan gepresenteerd als kleine kunstwerkjes. echt een lust voor de smaakpapillen en het oog. Prachtige glazen, servies en bestek. Heerlijke ambiance. Complimenten voor de medewerkers van Wiesen. In onze beleving hebben zij hun bediening helemaal ...

Lees hele review

Wat hebben wij genoten!!!!. Zoveel verassende smaken in de gerechten en dan gepresenteerd als kleine kunstwerkjes. echt een lust voor de smaakpapillen en het oog. Prachtige glazen, servies en bestek. Heerlijke ambiance. Complimenten voor de medewerkers van Wiesen. In onze beleving hebben zij hun bediening helemaal afgestemd op ons, waardoor wij een hele bijzondere en aangename lunch hebben gehad.

Fam. Wilmink op 25 maart 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Wiesen*

Keuken: Klassiek

Bij restaurant Wiesen* in Eindhoven is het genieten! Aan de Kleine Berg worden er waanzinnige culinaire creaties getoverd. In dit gezellige restaurant kom je niets tekort. Dankzij een chef die jouw smaakpapillen prikkelt en een equipe die flair heeft. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen.

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks bereiden speciaal voor jou de heerlijkste gerechten. Zij halen hun inspiratie uit de klassieke keuken vanuit de hele wereld en geven daar hun eigen twist aan.

Als kers op de taart is restaurant Wiesen* bekroond met een Michelin ster!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden