Knife fork icon red

Wiesen*

9,0 (85 reviews)

Wat 85 mensen zeggen over Wiesen*

9.0
(85 reviews)
Eten
9.4
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Heerlijke 4 gangen lunch + amuses"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Het is een geweldige traktatie die iedereen een keer zou moeten meemaken. Wat een smaken!

De service is attent en zeer vakkundig. Zij onthouden voorkeuren en het bijpassende wijnarrangement wordt prettig uitgelegd: voldoende diepgang maar het verzandt niet in wollige taal.

Christian en Marjolein op 30 november 2018

"Subliem"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gastvrije ontvangst, vlotte bediening, frequente aanwezigheid van de chefkok in het restaurant en als sluitstuk meer dan geweldige gerechten. Heerlijk hoog op smaak en met veel liefde bereid. De personal finishing touch van de kok die het sausje aan tafel op het bord komt dresseren is de kers op de taart van een geweldig heerlijke en aangename avond.

Van de Wijdeven op 09 november 2018

"Outstanding!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Great service with very attentive people. Dinner was amazing. Everything was well thought through and the dishes followed one another perfectly in flavour build up. Beautiful autumn flavour combinations. Had a great evening!

Anne op 11 oktober 2018

"We waren niet welkom! "
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Ik kan geen recensie schrijven, omdat we een paar uur voor aanvang van onze reservering een telefoontje kregen dat er teveel reserveringen aangenomen waren en wij dus niet welkom waren die avond. Waardeloos! Helaas hebben we dus niet culinair mogen genieten bij Wiesen, maar na deze ervaring zal ik dat ook niet meer gaan doen.

Ellen op 11 oktober 2018

"Helaas"
1.3 Keuken 2 | Service 1 | Sfeer 1

Helaas is ons etentje bij Wiesen niet door gegaan. Maand geleden gereserveerd via restaurantweek, maar 3 uur voor dat we arriveerden werden we gebeld dat er te veel boekingen waren en daarmee onze boeking werd geannuleerd. Heel jammer dat ze daar pas zo laat achter kwamen.

Dus helaas, maar een heerlijke en zeer gastvrije avond gehad in een ander restaurant.

Hannah op 11 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

Over Wiesen*

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak kom je niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die jouw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen.

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen hun inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar een eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

Bij Wiesen* is het genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden