Knife fork icon red

Wiesen*

8,9 (74)

Wat zeggen mensen over Wiesen*

8.9
(74 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
8.5
Schrijf een review

"In een woord perfect!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben heel lekker gegeten, mooie wijnen bij de gerechten.
Hoofgerecht was lams en was heerlijk maar het dessert was goddelijk. Het was heel lang geleden dat we zon lekker dessert hebben gegeten.

Katja op 22 juli 2017

"Wederom voortreffelijk"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Voor de 2e keer gebruik gemaakt van het arrangement. We waren bang, dat het onze eerste fantastische ervaring niet kon evenaren. Wel dus! Wederom een ontzettend lekkere en smaakvolle 5 gangen lunch geserveerd door enthousiaste en kundige medewerkers. We gaan het zeker een 3e keer ervaren!

Gerrit Schipper op 09 juli 2017

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gedineerd! Prijs " aanbieding" gelijk aan de normale prijs van een 5- gangen diner. Ter compensatie koffie/ bonbons gratis. Wijn/ drank flink aan de prijs, wel heerlijke, bijzondere wijnen, Personeel prima.

Noor op 04 juli 2017

"Sensationeel eten"
8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

We hebben een heerlijke avond gehad met uitdagende gerechtjes. We zijn heel erg verwend met amuses en een extra gang (kaasplankje!)) ivm de Dining City actie. Het bijpassende wijn arrangement maakte het compleet. Deze werd iets voor het gerecht geschonken, waardoor je er al van kon proeven. Het enige wat toch jammer is bij een sterrenrestaurant is dat er op het terras gerookt mag worden. Dit komt de smaakbeleving of beleving in algemene zin niet ten goede, als je geen roker bent. Het was een fijne avond om buiten te zitten maar zijn na het aperitief toch naar binnen gegaan. Met rokers die voor de ingang zitten, was de rooklucht ook binnen goed te ruiken. Desalniettemin enorm genoten!

Monique op 04 juli 2017

"Heerlijke lunch"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Hadden een heerlijke lunch met veel vis op verschillende manieren. Alle, voor en tussengerechten smaakten bijzonder en waren perfect klaar gemaakt. Ook het hoofdgerecht van lam was lekker zacht zeker de lamsnek. Nagerecht en nog een kopje koffie van de zaak maakte deze middag zeker de moeite waard.

Maria op 02 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

Over Wiesen*

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak komt u niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die uw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen.

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks zullen bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar hun eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

Bij Wiesen* is het genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden