Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Wiesen*

9,0 (83)

Wat zeggen mensen over Wiesen*

9.0
(83 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Lunch met sterren"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lunch bij Wiesen was een buitengewone eet ervaring; origineel, verrassend en oog en tong strelend. Hoogtepunt was het hoofdgerecht met haas, en vooral dat stukje bloedworst maakte het helemaal af. De Oostenrijkse sommelier is jong maar biedt een bijzonder gevarieerd en verrassend arrangement. Wij komen zeker terug!

Mirjam Wouters op 01 december 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Steeds weer worden we bevestigd in onze mening waarom Wiesen ona favoriete restaurant is. Subliem eten en allervriendelijkste bediening.

Armando van Gent op 29 november 2019

"Onbeschofte geldklopperij "
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Gereserveerd via de restaurantweek, wat ik al veel vaker bij verschillende restaurants heb gedaan, Deze keer echter voor de eerste keer van een koude kermis thuis gekomen.
Op het eten en personeel valt in eerste instantie niets aan te merken. Vriendelijk ontvangen en heerlijk geluncht! Er was echter niemand die ons verteld had dat het aangeboden aperitief, een redelijk karig glaasje champagne, €17,50 per glas kostte. Dat vond ik al opmerkelijk. Wat ik ronduit onbeschoft vond was dat er €15 werd gerekend voor truffel op het hoofdgerecht, zonder dit te vermelden. Er werd gedaan alsof het erbij hoorde, maar het bleek dus een behoorlijke meerprijs te hebben.
Voor mij daarom noooit meer naar Wiesen. Waar de restaurantweek voor mij normaal altijd een mooie gelegenheid is om nieuwe restaurants te leren kennen, is dit de eerste keer dat ik er een flinke kater aan overhoud. Ben duidelijk over je prijzen, of doe niet mee met dit soort acties!

Mieke op 08 oktober 2019

"PERFECTE DATE MET MIJN VROUW"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

ONZE VERWACHTING WAS HOOG EN WIESEN HEEFT DIE OVERTROFFEN. WE HEBBEN EEN PERFECTE AVOND UIT GEHAD EN GINGEN ECHT VOLDAAN NAAR HUIS. DE WIJNEN WAREN PERFECT AFGESTEMD OP DE MEER DAN VOORTREFFELIJKE GERECHTEN. EEN AVOND DIE WE NIET SNEL ZULLEN VERGETEN.

Harrie van zantvoort op 08 oktober 2019

"Heerlijk gegeten in een gezellige omgeving"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Een heerlijke lunch genoten van veel kleine smaakvolle gerechten waaraan ook veel aandacht is besteed aan het uiterlijk. Zeker sterwaardig! Het is een klein restaurant wat stijlvol, maar sober is ingericht. Of dat sterwaardig is, is wellicht discutabel. Ook is het opmerkelijk dat de sommelier alleen Engels spreekt.

Geneugten op 08 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Kleine Berg 10 5611 JV Eindhoven

Over Wiesen*

Er worden hoge culinaire toppen gescheerd in de Kleine Berg nummer 10. In deze gezellige zaak kom je niets tekort dankzij een equipe die flair heeft en een chef die jouw smaakpapillen aan het feest zet. De producten zijn herkenbaar maar prikkelen dankzij fijne, precieze bereidingen.

De inrichting van het restaurant modern, chique maar toch ook fris en gezellig. De koks bereiden voor haar gasten de heerlijkste gerechten. De koks halen hun inspiratie uit klassieke gerechten vanuit de hele wereld en geven daar een eigen draai aan. Wiesen is bekroont met een Michelin Ster!

Bij Wiesen* is het genieten!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden