Reserveer nu voordelig jouw sterrentafel bij meer dan 175 luxe restaurants met Dining with the Stars!

Restaurant Achteraf

Amerikaans, Vis en zeevruchten | €€ | Menu
8,4 (4 reviews)
100% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 4 mensen zeggen over Restaurant Achteraf

8.4 Gebaseerd op 4 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Diner "
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We zijn geweest in de restaurant weken maar op de kaart was zeker de helft van alle gerechten tegen bijbetaling dus zijn we maar van het menu afgestapt.
Het eten was goed maar nu ook niet heel bijzonder het was vooral erg veel maar zo op een koud bord gelegd waardoor zeker de groeten koud was en het geheel er niet ...

Lees hele review

We zijn geweest in de restaurant weken maar op de kaart was zeker de helft van alle gerechten tegen bijbetaling dus zijn we maar van het menu afgestapt.
Het eten was goed maar nu ook niet heel bijzonder het was vooral erg veel maar zo op een koud bord gelegd waardoor zeker de groeten koud was en het geheel er niet netjes uit zag. Ook werden de gangen in een razend tempo afgewerkt omdat we de laatste klanten waren.
Al met al leuk voor een keer maar helaas voor ons geen tweede keer.

Beer op 19 november 2022
Geverifiëerd

"Restaurantweek"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Ontvangst en bediening was prettig. Wij gingen voor de restaurantweek, maar zijn daar iets van geweken. We hebben met bijbetaling voor de Tonijn gekozen als hoofdgerecht. Dit was een goede keuze. Sfeer in het restaurant is gezellig alleen rumoerig. Bediening kwam regelmatig langs of alles in orde was ondanks de drukke avond.

IJde Wijtman op 06 november 2022
Geverifiëerd

"Mooi restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi buiten terras. Maar zeker ook binnen leuk ingericht restaurant

Anouk Verhelst op 15 augustus 2022

"Lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

Aardig personeel, heerlijk eten, leuke sfeer

Saskia Roos op 15 augustus 2022

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.

Toon telefoonnummer

Over Restaurant Achteraf

Keuken: Amerikaans, Vis en zeevruchten

Gelegen aan de prachtige Dorpsstraat in Zoetermeer kunt u genieten van lunch of een diner bij Restaurant Achteraf. U kunt in alle rust kunt genieten in het sfeervolle restaurant met uitzicht op de open keuken, in het eetcafé of op het overdekte en verwarmde terras.

Geniet van top kwaliteit vleesgerechten, heerlijke vis- en vega-gerechten gemaakt door kundige grill masters en een ruime keus aan traditionele en creatieve voor- en nagerechten.

Kom genieten van de heerlijke grill gerechten van Restaurant Achteraf!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zoetermeer e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden