Knife fork icon red

Hotel Merlet*

€ 275,-

Coronaproof Culinaire Lunch Cruise

Hotel Merlet*

9,0 (180 reviews)
98%

Coronaproof Culinaire Lunch Cruise € 275,-

Reserveer een tafel

Deal
Coronaproof Culinaire Lunch Cruise
€ 275,-

Vanaf vrijdag 2 april tot 25 april kunt u iedere woensdag tot en met zondag in april genieten van een lunchcruise. De lunchcruise start in Beverwijk en vaart een prachtige route over het Noordzeekanaal naar het Amsterdamse IJ.

U geniet van een waanzinnige lunch, bestaande uit 5 gangen, inclusief amuse, glas Champagne, bijpassende wijnen, water en een afsluitend kopje koffie of thee met friandises.

Aan boord zijn alle hotelkamers omgebouwd tot private diningruimte. De gerechten worden u middels deliveryservice tot de deur van uw hut geserveerd en u haalt deze zelf naar binnen.

Jonathan Zandbergen en zijn team verzorgen vanuit de kombuis van de cruiseboot een gastronomisch lunchmenu terwijl u geniet van een heerlijke cruise naar de Nederlandse hoofdstad. Geniet van prachtige vergezichten over het Noordzeekanaal, het IJ, de Amsterdamse havens en trekpleisters langs het IJ.

De prijs voor de lunchcruise, inclusief gebruik van de hotelkamer bedraagt 275,00 euro per persoon.

Na uw reservering nemen wij contact met u op over de mogelijkheden uw cruise te verlengen met een nacht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 25 april 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 180 mensen zeggen over Hotel Merlet*

9.0
(180 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
8.6
98%
Schrijf een review

"Met z´n zessen heerlijk gegeten bij Merlet "
9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Met z´n zessen heerlijk gegeten bij Merlet , mooie tafel midden in ´t restaurant, ontvangen met Champagne, heerlijk 3 gangen restaurantweekmenu met een extra kaasgang, begeleid door lekkere huiswijnen en koffie na ! Voortreffelijk !

Ron op 09 oktober 2017

"Feestje"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Wat een feestje om hier te eten. Bijzondere gerechten met smaken die door de chefkok op uitmuntend niveau bij elkaar komen.

Moi op 27 september 2017

"Merlet In Schoorl op z'n best"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke avond gehad met Merlet op z'n best. Prachtig uitgebalanceerd vijfgangen menu met bijpassende wijnen en amuse als prijswinner. Konden het toch niet laten om ook nog voor de kaas te gaan. Alles bij elkaar compleet en top!

Bob op 01 september 2017

"geweldig diner bij Merlet"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

Fantastische smaaksensaties. Helaas was de bediening gehaast, het geluk van het bedelaarslam viel naast de tafel ipv er over. Bijv. bij broodjes uitserveren werd deze tafel consequent overgeslagen. Wijn niet op tijd bij het gerecht en drankje bij de verkeerde tafel bezorgd. Bij een gesprek werd het antwoord op een vraag niet eens afgewacht.

P. Doesburg op 27 augustus 2017

7.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 5

Heerlijk 6-gangen menu (kaas toegevoegd) met heerlijke wijnen van het wijnarrangement en prima bediening. Alleen het bijzaaltje heeft weliswaar fraai uitzicht, maar is verder nogal sfeerloos.

Jan Willem Koch op 26 augustus 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Duinweg 15 1870 AC Schoorl

Over Hotel Merlet*

In de prachtige duingebieden van Schoorl vind je het unieke en sfeervolle Hotel Merlet*. Het stijlvolle restaurant vormt het hart van het hotel en is sinds 1998 bekroond met een felbegeerde Michelin ster.

Het omringende natuurgebied wordt op een spectaculaire manier naar binnen gehaald met een prachtige moswand en een indrukwekkend zandsculptuur van 3,5 meter breed. Deze 'zandloper' onthult, naarmate de avond vordert, de hardwerkende keukenbrigade en biedt daarmee een inspirerende kijk in de keuken.

Executive chef Jonathan Zandbergen creëert samen met zijn talentvolle keukenteam de meest smaakvolle gerechten, met respect voor het dier en voor wat de natuur allemaal geeft. De traditionele internationale keuken wordt hier op een innovatieve manier uitgeoefend met de allerbeste producten uit de omgeving.

Proef de passie en toewijding tijdens een onvergetelijke middag/avond uit! Eten bij Merlet is fascinerend en inspirerend, van begin tot eind.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden