Slot Zeist

Frans
7,9 (11 reviews)
73%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 11 mensen zeggen over Slot Zeist

7.9 Gebaseerd op 11 reviews. 73% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Unieke kans om in stijl in een slot te dineren. En wij mochten ook vrij rondlopen om dit "gemeente"slot te bezichtigen.

Enrique op 24 maart 2019

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Een pop-up restaurant in de spiegelzaal van slot Zeist. Wat een fantastische ambiance om in te eten en wat een gastvrijheid. Voor herhaling vatbaar.

Hendrik op 19 maart 2019

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Fantastische locatie, goede bediening en prima eten.

Geert op 18 maart 2019

8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

Wij waren nog nooit in het slot geweest en door wat een leuke kans om eens binnen te kijken. De opzet was leuk, je kon lekker met een drankje rustig de kamers bekijken. Daarna naar de eetzaal die echt schitterend was. Helaas was het niet direct duidelijk waar ons tafeltje was en de bediening hielp ons hier niet bij....

Lees hele review

Wij waren nog nooit in het slot geweest en door wat een leuke kans om eens binnen te kijken. De opzet was leuk, je kon lekker met een drankje rustig de kamers bekijken. Daarna naar de eetzaal die echt schitterend was. Helaas was het niet direct duidelijk waar ons tafeltje was en de bediening hielp ons hier niet bij. Toen we onze tafel hadden gevonden duurde het nog even voordat de bediening kwam. Gelukkig hadden we al wat te drinken. Het eten was goed maar echt speciaal... nee. Jammer want zo'n mooie locatie vraagt om iets speciaals. De gerechten waren ook niet royaal te noemen. Het hoofdgerecht was heerlijk maar karig. Dat had best wel wat meer garnituur en/of frietjes oid bij gemogen.

Miranda op 17 maart 2019

"Buitenkans om hier binnen te kijken!"
8.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 10

De ontvangst was hartelijk en informatief. We kregen ruim de tijd om in het slot rond te kijken, er was totaal geen haast (fijn!). De eetzaal was prachtig, goede akoestiek. Jammer van de klaptafeltjes, maar dat viel nauwelijks op door het tafellinnen. Het niveau van de bediening was wisselend, uiteenlopend van zeer ...

Lees hele review

De ontvangst was hartelijk en informatief. We kregen ruim de tijd om in het slot rond te kijken, er was totaal geen haast (fijn!). De eetzaal was prachtig, goede akoestiek. Jammer van de klaptafeltjes, maar dat viel nauwelijks op door het tafellinnen. Het niveau van de bediening was wisselend, uiteenlopend van zeer verlegen tot gezellig onderhoudend. We hadden onze bestelling doorgegeven en gezegd dat we rustig aan wilden doen... Toen waren ze ons vergeten :-) Daarna kwam het vlot door. Het eten was kundig bereid, de hoofdgerechten waren voor ons het hoogtepunt: heerlijk! Voor- en nagerecht waren niet bijzonder maar smaakten wel lekker.

Annemieke Postema op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Toon telefoonnummer

Over Slot Zeist

Keuken: Frans

Gastvrijheid is hun passie, en dat ervaar je bij restaurant Slot Zeist in Zeist. Het zeventien eeuwse Slot Zeist is excentriek, warm en overweldigend. Laat je verrassen door de creatieve insteek, laat je ontzorgen door het enthousiaste team en geniet van culinaire hoogstandjes van de chef. Zij werken uitsluitend met dagverse ingrediënten, lokaal en passend bij de seizoenen. Kortom, culinair genieten, gastvrijheid en sfeervol dineren.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Zeist e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden