Roots Rotterdam

€€
7,9 (29 reviews)
91% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 29 mensen zeggen over Roots Rotterdam

7.9 Gebaseerd op 29 reviews. 91% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

Eten was redelijk, bediening zeer onprofessioneel / klunzig.
Voorgerecht met o.a. avocado viel wat tegen. Er zat een witte garnering bij die ik niet kon plaatsen. Toen we het navroegen bij de bediening was het antwoord: "het ziet eruit als ei, maar ik ga het even navragen in de keuken." Het was zeker geen ei, dat ...

Lees hele review

Eten was redelijk, bediening zeer onprofessioneel / klunzig.
Voorgerecht met o.a. avocado viel wat tegen. Er zat een witte garnering bij die ik niet kon plaatsen. Toen we het navroegen bij de bediening was het antwoord: "het ziet eruit als ei, maar ik ga het even navragen in de keuken." Het was zeker geen ei, dat had ik al wel geproefd. De bediening kwam terug en zei letterlijk: "ze noemen het avocado-sneeuw, dat is gemaakt van avocado-olie en een andere substantie". Andere substantie?!
Het wijnarrangement bevatte voor een voorgerecht met zalm en voorgerecht met avocado dezelfde wijn (lijkt niet logisch?). Toen we vroegen wat voor wijn het was, wist de ober dit niet, en begon op het etiket te lezen. Hij riep dwars door het restaurant naar een collega:"waar komt deze wijn vandaan?"
Zo veel onprofessionaliteit, het werd bijna grappig.
Het hoofdgerecht was op zich wel lekker, maar niet erg warm.
Kortom: wij gaan niet terug.

Marije op 12 november 2017

"Een 3-gangen menu wordt omgetoverd in een 2-gangen menue"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben op een zondag avond voor het all in 3-gangen menu incl. wijn, water en koffie/thee met ... gekozen via dining city voor Euro 54,50 per persoon. Vooraf hebben we genoten van een aperitief in de hotel bar met een aangename ambiance. Het restaurant is onderdeel van het Hilton hotel.
Voor het diner mochten w...

Lees hele review

We hebben op een zondag avond voor het all in 3-gangen menu incl. wijn, water en koffie/thee met ... gekozen via dining city voor Euro 54,50 per persoon. Vooraf hebben we genoten van een aperitief in de hotel bar met een aangename ambiance. Het restaurant is onderdeel van het Hilton hotel.
Voor het diner mochten we aan een mooie tafel zitten bij het raam, het restaurant was maar met 5 tafels bezet. Er kwamen 2 gangen met wijnbegeleiding, een fles water en de koffie met zoets ernaar. Als we hierover in discussie gingen was de antwoord dat de 3e gang de koffie met ... is.

Hartmann op 30 oktober 2017

"Geweldig restaurant. "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten.
Gemoedelijke sfeer.
Super bediening.
Echt een aanrader.

Ton op 10 oktober 2016

"Gebakken lucht"
3.3 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 6

Een tegenvaller na het Stadscafe wat hiervoor zat.
De prijzen zijn belachelijk verdubbeld maar de kwaliteit niet.
Geen aanrader en een onzin verhaal van die streekproducten.
Het extra zakje patat was wel lekker en had een Bram laagje kwaliteit.
Alleen de prijs van 5 euro voor een puntzakje is anders.
Niks voor no nonsens Rotterdamers deze bluf tent.

Dirk op 05 oktober 2016

"Katterig"
5.3 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 4

Via Restaurantweek van een driegangenlunch genoten. Het was een vast menu, geen keuzemogelijkheid. Er werd een stenciltje aangeboden met hierop de drie gangen vermeld. De laatste gang betrof het dessert en werd een koffie compleet genoemd.
Voor- en hoofdgerecht waren smakelijk en toen werd het dessert, de zogeheten...

Lees hele review

Via Restaurantweek van een driegangenlunch genoten. Het was een vast menu, geen keuzemogelijkheid. Er werd een stenciltje aangeboden met hierop de drie gangen vermeld. De laatste gang betrof het dessert en werd een koffie compleet genoemd.
Voor- en hoofdgerecht waren smakelijk en toen werd het dessert, de zogeheten koffie compleet, geserveerd. Dit bleek te bestaan uit een kopje koffie met een voorverpakt mini-stroopwafeltje. Dat was de derde gang, ofwel de koffie compleet!!
De teleurstelling was groot.
Bij het afrekenen bleek de huiswijn 5,50 per glas te bedragen, naar mijn idee een veel te overspannen prijs voor een huiswijntje.
Ook erg jammer dat men om 1215 uur nog bezig was de rommel op te ruimen die het ontbijt teweeg had gebracht. Het restaurant is onderdeel van hotel Hilton.

J. Laan op 03 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Roots Rotterdam

Restaurant Roots


Regionale en seizoengebonden keuken!Bij Roots, zijn wij van mening dat dineren een ervaring moet zijn voor alle zintuigen. Een beleving niet alleen in de smaak, maar ook voor de ogen, het gehoor en natuurlijk het reukvermogen. Wij zijn trots op de hoge kwaliteit van de ingrediënten die wij gebruiken en die bijna van alleen lokale en regionale producenten uit Nederland komen. Deze ingrediënten zijn op hun best als ze worden gebruikt in het juiste seizoen, en daarom presenteren wij een seizoensgebonden menu.Het menu verandert elke drie maanden, daarom passen we ook de ambiance in het restaurant aan, specifiek afgestemd op ieder seizoen, een ware beleving! Elk seizoen wordt gesymboliseerd door een andere kleur en daarmee verandert het interieur, de kunst en ook de muziek. Op deze manier kunt u elk seizoen het restaurant op een andere manier ervaren.Roots Rotterdam ligt in het bruisende centrum van Rotterdam, met een open keuken, Chef's Table, restaurant, private dining en bar. Roots is gunstig gelegen tegenover het Luxor theater aan de Kruiskade en langs de Coolsingel.Roots zit in Hilton Rotterdam. De keuken is dagelijks tot 22.00 uur geopend.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden