Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Vorige keer waren we gastvrij en met aandacht te gast, deze keer aten we in een restaurant. Jammer.
Prettige ambiance, goed verzorgd interieur,goede service. Hartelijk en oprecht ontvangst. Het eten is van goed niveau maar mist bezieling is net iets te gekunsteld. Rode huiswijn erg lekker alhoewel de sommelier beter had kunnen decanteren er lag tot twee maal toe veel droesem op de bodem van het glas.
Zou hier nog wel een keer terug willen komen.
Advies: graag muziek uitzetten of luid zetten. Storend met achtergrond ventilatie systeem geluid.
eten is prima. sfeer is minder, het was te druk.
Gerechten waren perfect op smaak en zagen eruit als een plaatje. Service kan iets attenter. Zo kregen we pas iets lekkers bij de koffie na dit gevraagd te hebben. Toen het aan het eind het iets rustiger werd, was het lastig aandacht te wekken van de bediening. Al met al wel een geslaagde middag gehad.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.