Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De King krab met nieuwe aardappel, gepocheerd kwartelei en kaviaar is misschien wel het lekkerste gerecht dat ik ooit heb gegeten. Ook kan ik me niet herinneren ooit zo'n rijke romige bisque te hebben mogen proeven. Woorden schieten te kort. Ook de service was beter dan normaal; vakkundig en vriendelijk. Het was een geweldige belevenis en ik heb het prachtige menu als aandenken meegekregen!
Het was zo als altijd geweldig om aan te schuiven in Aan de Poel. Het was fantastisch weer dus wij hebben de hele avond op het spectaculaire terras kunnen zitten. Bij ontvangst voel je jezelf direct welkom en de bediening was zoals altijd attent. De gerechten tijdens deze periode van 'Dining with the Stars' waren geweldig. Ook de keuze van de wijnen waren passend. Kortom: het was een top avond.
Niet online reserveren?
Een restaurant dat niet in deze tijd hoort te bestaan!
we hebben weer voortreffelijk gegeten met heerlijke amuses en een lekkere wijn bij de gerechten.
Schaatsers draaiden - met gevaar voor eigen leven, soms zelfs van hun kinderen - rondjes op de bevroren Poel. Binnen was het warm, maar niet erg druk; ook dat heeft zijn bekoring. Het welkom, met een hand van de chef is altijd warm en aangenaam informeel. De amuses en daarna de lunch was een mooi smakenspel zonder pieken en dalen: de lat lag uniform hoog en wij genoten. Wederom een genoegen.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.