Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
It's my second time at the Aan de Poel, the place really deserves the second Michelin star! Being a sunny evening, we could sit outside and enjoy the sunset and the view of the lake while eating.
Service is as usual perfect, I communicated some dietary requirements that were promptly fulfilled by the chef.
The f...
It's my second time at the Aan de Poel, the place really deserves the second Michelin star! Being a sunny evening, we could sit outside and enjoy the sunset and the view of the lake while eating.
Service is as usual perfect, I communicated some dietary requirements that were promptly fulfilled by the chef.
The food is great, every dish is prepared with almost obsessive attention, and every dish has the right combination of flavors and textures to be interesting and delicious.
It is pricey, but totally worth it, once in a while.
We hebben genoten deze avond van een top keuken! Vanaf de Amuses top aan de friandises was het geweldig. De begeleidende wijnen waren prima maar niet verrassend. We kijken terug op een mooie en smaakvolle avond.
Excellente lunch genoten afgelopen vrijdag. Het verschil met een drie sterren tent was in de gerechten niet te ontdekken. Grappig detail is dat ik mijn eerste eetervaring op niveau genoot in het restaurant van Cas Spijkers waar Stefan van Sprang de asperges voorbereidde voor een mousse. Ik kom zeker terug.
eten buitengewoon goed, bediening vriendelijk, informeel en uitermate efficient, sfeer erg ontspannen, wij waren even het middelpunt van een swingende show
We hebben heerlijk culinair gegeten. De sfeer, de bediening en de gerechten waren allemaal subliem! De locatie is ook sprookjesachtig.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.