Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Er valt weinig te zeggen dan positief over eten bij restaurant 'aan de poel' . Het personeel is vriendelijk en heeft de tijd voor je, ook al is het restaurant zo goed als vol. De keuken is divers en goed op smaak, ook de wijnen passen goed bij de gerechten. Het is al met al zeker een restaurant dat een aanbeveling verdient evenals de twee sterren.
Het is toch heerlijk om zo verwend te worden, van begin tot het eind van de avond. De amuses waren kleine kunstwerkjes, niet alleen van smaak. Zalig en komen snel weer terug. Rene
heel lekker en vooral gezellig gegeten omringd door geweldig en vriendelijk personeel dit verdient zeker een vervolg
wij hebben voortreffelijk in dit restaurant voor het eerst gegeten en het is zeker de moeite waard voor een volgend bezoek. wij hebben bij verschillende andere sterrenrestarants gegeten,maar deze overtreft de rest.
Helemaal top, bediening zeer vriendelijk en attent, een klein ongelukje met de wijn werd uitstekend opgelost. Eten voortreffelijk. Wij gaan in de komende week opnieuw, maar dan voor het diner, nu was het de lunch
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.