Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Voor ons een plezierig weerzien. Goede ontvangst, heerlijke en vooral verrassende gerechten. Super wijnen. Kortom een heerlijke avond gehad.
Hebben een heerlijke culinaire avond gehad, erg genoten, we komen zeker terug !
Leuke bediening, verre van stijf, echt leuk en spontaan !
Attente service, heerlijk gegeten, goede wijnadviezen en een goede sfeer. De zaak zat bomvol (op een dinsdagavond) en dat is niet voor niets! (Enig minpuntje was het tafeltje in de verre hoek tegen het gordijn aan, waardoor je iets van de beleving mist).
Wij hebben wederom een super avond gehad bij Aan de Poel en zijn van plan snel terug te komen.
Wat een kunstenaar die Stefan! En wat een team. Echt heerlijk gegeten, een smaaksensatie! Aan alles werd gedacht, timing is hier bedacht.
We waren echt te gast.
We hebben hier genoten van een mooi gebalanceerd 5 gangen diner.
Na een initieel wat stroeve start met de maître liep dit verder in perfecte harmonie.
De wijnen die de gerechten begeleiden waren verrukkelijk en pasten uitstekend.
Wij gaan zeker terug komen
Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
Over Aan de Poel**
Keuken: Frans
Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.
Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.
De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.
Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.