Aan de Poel**

Frans
8,9 (223 reviews)
100%
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 223 mensen zeggen over Aan de Poel**

8.9 Gebaseerd op 223 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"heerlijk eten"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

in een woord geweldig

D.J. de Huu op 13 december 2017

"sterrenlunch"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

wij hebben weer heerlijke amuses en voortreffelijke gerechten gehad met een lekkere wijn erbij.de bediening is zeer goed en snel.

Ronald Lindeman op 10 december 2017

"Prettige ervaring, ook verrassend"
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Bijzonder aangenaam restaurant. Verrassende keuken, verfijnde gerechten zoals je hier mag verwachten en als grote verrassing de friandise-trolley. Bediening professioneel. Aandachtspuntjes: wijnglas met op twee niveaux kalkkringen erin hoort niet op dit niveau, en persoonlijk zou ik mijn fles besteld water graag gek...

Lees hele review

Bijzonder aangenaam restaurant. Verrassende keuken, verfijnde gerechten zoals je hier mag verwachten en als grote verrassing de friandise-trolley. Bediening professioneel. Aandachtspuntjes: wijnglas met op twee niveaux kalkkringen erin hoort niet op dit niveau, en persoonlijk zou ik mijn fles besteld water graag gekoeld zien, zowel bij uitschenken als tijdens de rest van de lunch. Laatste beetje uit fles was omgevingstemperatuur en dat vind ik voor (duur) water niet prettig.

Hanny op 10 december 2017

"Geweldig genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wederom een keer naar aan de Poel, het weer zat ontzettend mee, dus konden we op het prachtige terras zitten en genieten van het uitzicht, de zon, de prachtige en super lekkere gerechten en wijnen ! Weer een top avond gehad en we komen zeer zeker terug !!! Inmiddels is dit echt ons meest favoriete restaurant.
Had '...

Lees hele review

Wederom een keer naar aan de Poel, het weer zat ontzettend mee, dus konden we op het prachtige terras zitten en genieten van het uitzicht, de zon, de prachtige en super lekkere gerechten en wijnen ! Weer een top avond gehad en we komen zeer zeker terug !!! Inmiddels is dit echt ons meest favoriete restaurant.
Had 's avonds nog wat foto's van gerechten op Facebook gezet en kreeg gelijk een reactie van kennissen uit Curacao; als zij in september weer in Nederland zijn, staat een diner bij aan de Poel hoog op de verlanglijst !

Heidi Visser op 06 juli 2017

"Genieten van sterren aan én bij De Poel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super locatie, mooie sfeer, gastvrije bediening en bovenal heerlijk gegeten!

Jacqueline op 06 juli 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Toon telefoonnummer

Over Aan de Poel**

Keuken: Frans

Restaurant Aan de Poel, gevestigd in Amstelveen, is bekroond met 2 Michelin Sterren. Het uitzicht op het meer de Poel is verbluffend! Waneer je bij Aan de Poel naar binnen stapt, betreed je een nieuwe wereld en raak je even de weg kwijt. Door de grote ramen en chic interieur ervaar je de charme en kosmopolitische uitstraling. Ben je misschien in Londen, New York of Parijs? In een ambiance van strakke lijnen, warme tinten en ronde tafels word je gastronomisch en gastvrij in de watten gelegd.

Chef kok Stefan van Sprang baseert zijn signature dishes op seizoensproducten geïnspireerd door de Frans-Internationale keuken en zijn eigen kruidentuin achter het restaurant. Pure smaaknuances met aromatische kruiden zijn kenmerkend en de gerechten wisselen elke drie weken. De verrassende combinaties en subtiele prikkels zorgen voor een bijzondere beleving en zorgen elke keer opnieuw voor een verrassing. Stefan komt graag aan tafel om uitleg te geven over zijn gerechten. Daarnaast heb je ook uitzicht over de ruime open keuken, waar de chefs hun kunsten vertonen.

De maître sommelier, Robbert Veuger, heeft een wijnkaart samengesteld bestaande uit gerenommeerde wijnhuizen en parels die nog niet ontdekt zijn! Perfect dus voor de wijnliefhebber. Bij het overheerlijke menu is een prachtig bijpassend wijnarrangement samengesteld, waarin de gerechten en wijnen als het ware versmelten.

Het restaurant is in 2009 bekroond met zijn eerste Michelin-ster en in 2013 kwam de tweede ster erbij. Hiermee is Aan de Poel één van de achttien Nederlandse restaurants die twee sterren hebben. Drie sterren worden zelden uitgereikt. Daarbij hebben ze 15.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 54 in de Lekker top 100, 2020.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden