Knife fork icon red

De Gloepe

8,4 (33 reviews)
88%

Wat 33 mensen zeggen over De Gloepe

8.4
(33 reviews)
Eten
8.2
Service
8.5
Sfeer
8.5
88%
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Aanrader!

Frans Koppenol op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima en gezellig

Gerard van Schooten op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten voor een zeer betaalbare prijs in een prettige omgeving. Lekkere wijnen. Vriendelijke en heel attente bediening.

Gerard op 27 oktober 2019
Geverifiëerd

5.3 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 6

MISSCHIEN TE VEEL VAN VERWACHT. We hebben keurig doorgegeven een persoon suikervrij, zou geen probleem zijn. Er was dus niets suikervrij dus een karige maaltijd zonder toetje. Ze zijn kennerlijk niet in staat een suikervrij sausje te maken! Verder duur op veel maaltijden zat een supletie, bijvoorbeeld extra betalen...

Lees hele review

MISSCHIEN TE VEEL VAN VERWACHT. We hebben keurig doorgegeven een persoon suikervrij, zou geen probleem zijn. Er was dus niets suikervrij dus een karige maaltijd zonder toetje. Ze zijn kennerlijk niet in staat een suikervrij sausje te maken! Verder duur op veel maaltijden zat een supletie, bijvoorbeeld extra betalen voor een klein schaaltje patat voorgerecht ook bijbetalen, hoofdgerecht ook bijbetalen. Dus je kunt wel een driegangenmenu aanbieden voor onder de dertig gulden, maar die kwam wel met de extra's op 50 euro p.p. De drankjes waren ook beslist niet goedkoop. Jammer want wel een leuke lokatie. Bediening kon beter twee personen hadden het hoofdgerecht al op toen de rest nog moest komen.!!!!

piet kluit op 24 oktober 2019
Geverifiëerd

"Matig"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Ze doen hun best, maar de gerechten zijn matig. Zout en zoet overheerst en de ingredienten worden daardoor goed verborgen. De bediening is netjes, maar een beetje platvloers “eet u het maar lekker op”, “ was het genoeg?”. De volgende dag zagen we dat bij het driegangen actiemenu alsnog het dessert apart was gerekend.

Marten op 21 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Diffelen e.o.

Rheezerweg 84A 7795 DA Diffelen

Over De Gloepe

Restaurant De Gloepe is al 45 jaar een begrip in het Vechtdal en omstreken, de perfecte locatie om te dineren in een rustgevende eeuwen oude Saksische boerderij. In deze boerderij is het heerlijk tafelen en kun je genieten van de ongedwongen sfeer.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Diffelen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden