Knife fork icon red

De Haven van Huizen

8,1 (40 reviews)

Wat 40 mensen zeggen over De Haven van Huizen

8.1
(40 reviews)
Eten
8.4
Service
7.9
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Fijne avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een fijne en gezellige avond. Eten was smaakvol, personeel top. Een aanrader.

Henk W op 16 februari 2020
Geverifiëerd

"Let op bij reservering via Blokker diner voucher"
8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten bij de haven van Huizen. Maar let op: als je reserveert via de Blokker diner voucher, is het goed om de reservering telefonisch te bevestigen: het restaurant krijgt geen (tijdige) melding van de reservering.

Gerdien op 16 februari 2020
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat hebben wij een super leuke avond gehad. We hadden het valentijn verrassingsmenu. Wat een aanrader. Zo lekker gegeten. Het zag er erg mooi uit. Met als klap op de vuurpijl het dessert. Verrukkelijk en overweldigend. Super leuke sfeer. Dankjewel voor deze geweldige avond en mooie herinnering.

Small 1170fa34a2
Zonnetje op 15 februari 2020
Geverifiëerd

2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Ondanks de e-mailbevestiging van DININGCITY bleek de reservering bij DE HAVEN VAN HUIZEN niet te zijn doorgekomen, althans volgens de medewerker die ons ontving. Werden aan een tafel in het ongezellige voorportaal van het restaurant neergezet. Verkeerde drankjes werden gebracht. Het eendenborst-voorgerecht bevatte w...

Lees hele review

Ondanks de e-mailbevestiging van DININGCITY bleek de reservering bij DE HAVEN VAN HUIZEN niet te zijn doorgekomen, althans volgens de medewerker die ons ontving. Werden aan een tafel in het ongezellige voorportaal van het restaurant neergezet. Verkeerde drankjes werden gebracht. Het eendenborst-voorgerecht bevatte weinig dat de prijs rechtvaardigde. Eén van de vlees(hoofd)gerechten was niet in orde (veel te veel zeen), maar er verscheen niemand om dat aan te melden. De bijgeleverde groentegerechten waren smakeloos. Het toetje was goed, hoewel de amaretto ontbrak of niet te proeven viel. Kop koffie aangeboden gekregen als goedmakertje. Zeer teleurstellende ervaring bij een restaurant dat ons bij eerdere bezoeken een aantal jaren geleden veel beter beviel.

J.W.J. van Veelen op 14 februari 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Waren al tijdje niet meer bij de Haven van Huizen geweest, omdat wij vonden dat de kwaliteit achteruit gegaan was. Na ons laatste bezoek, gisteren,
hebben wij onze mening bijgesteld en hebben genoten van een heerlijk diner. Zeker voor herhaling vatbaar. Kortom prima keuken (kok) en prettige bediening.

ADrie op 10 februari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Huizen e.o.

Havenstraat 81 1271 AD Huizen

Over De Haven van Huizen

Restaurant De Haven van Huizen was vroeger een oude visrokerij. De prachtige locatie van het restaurant ligt daarom nog steeds aan het water. De overheerlijke menukaart biedt voor ieder wat wils. In de lente en zomer heeft De Haven van Huizen een veranda en een groot terras aan het water om te genieten van de heerlijkste gerechten in het zonnetje.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Huizen e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden