Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 606 mensen zeggen over Prins van Terbregge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een goede manier om kennis te maken met de keuken
Wij kwamen tijdens Restaurantweek. Het eten was heerlijk, het voorgerecht vond ik niet heel bijzonder. De champagne en het wijnarrangement waren heerlijk. Al vonden wij de dessertwijn niet zo lekker. De bediening is zeer vriendelijk.
Echter de uitstraling van het restaurant was minder en ook vrij kaal. Een van de ...
Wij kwamen tijdens Restaurantweek. Het eten was heerlijk, het voorgerecht vond ik niet heel bijzonder. De champagne en het wijnarrangement waren heerlijk. Al vonden wij de dessertwijn niet zo lekker. De bediening is zeer vriendelijk.
Echter de uitstraling van het restaurant was minder en ook vrij kaal. Een van de ramen is lek, waardoor je niet goed naar buiten kan kijken en de ramen hingen vol met spinnenwebben. Wat ons vooral stoorde was dat er een muis over de vloer liep toen wij aan de koffie zaten en de muizen hadden ook twee gaten in de radiatorbekleding gegeten... Toen we aangaven dat ze een 'huisdier' hadden werd daar vrij laconiek op gereageerd: het wordt weer kouder en we hebben de ongediertebestrijding gebeld.
En als je dan € 151,- moet afrekenen doordat een glas wijn € 10,- per stuk kost, meer dan de champagne, dan denk je eens maar niet meer.
Gezellig kleinschalig restaurant met veel persoonlijke aandacht en heel goede prijs/kwaliteit verhouding. De bediening is bijzonder vriendelijk en de timing van eten serveren meer dan goed. Ook het eten en de wijnen zijn erg goed. Echt een aanrader als je een hele geslaagde avond wilt hebben in een hele relaxte sfeer.
het geserveerde diner was uit de kunst. Je merkt dat er vakmensen in de keuken staan en dat ze met hart en ziel iets moois op tafel zetten
Fantastische gerechten, indrukwekkende begeleidende wijnen en top vakkennis. We komen graag terug!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Prins van Terbregge
Keuken: Frans
In het historische noorden van Rotterdam vind je restaurant {restaurant_name}. Hier spreekt de entourage voor zich, met een serre op het water, een prachtig terras met warmtelampen en een open haard. Mede door de kaarsen heerst er een warme en gemoedelijke sfeer.
De service wordt luchtig gehouden. Geen driedelige kostuums en stijve formaliteit, maar gevoel en betrokkenheid in het uitdragen van een mooi product. Met liefde wordt uitleg gegeven over de fijne wijnen die altijd passen bij de gerechten. Bij de Prins van Terbregge kun je kiezen uit meer dan 300 wijnen!
In de keuken wordt gewerkt met producten die iedere dag vers aangevoerd worden. Chef-kok Enrico Patist staat aan het roer van de keuken. Samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. . GROOTSPRAAK heeft dit jaar Prins van Terbregge uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Nederland! Daarnaast hebben ze als beloning van het harde werken 13 Gault Milleau punten en staan ze vermeld in de lekker 500!