Wat 606 mensen zeggen over Prins van Terbregge
Eten | |
Service | |
Sfeer |
wetend dat je voor 25 euro toch lekker eten aan je klanten moet serveren kunnen wij alleen maar zeggen dat dit zeer goed gelukt is leuke en heel smakelijke voorpresentantie met een amuse van yellowfin tuna op zeewier met een in een pipetje gestoken sausje, en heel smakelijk scholfiletje met mosselen en een smakelijk...
Lees hele reviewwetend dat je voor 25 euro toch lekker eten aan je klanten moet serveren kunnen wij alleen maar zeggen dat dit zeer goed gelukt is leuke en heel smakelijke voorpresentantie met een amuse van yellowfin tuna op zeewier met een in een pipetje gestoken sausje, en heel smakelijk scholfiletje met mosselen en een smakelijk toetje goed uitleg
over het eten en goede gemoedelijke sfeer
de witte wijn kon beter was geen topper de rose was oke
verder blijkt onze waaardering wel uit de cijfers toch
mvgr
het was weer erg gezellig en het eten weer super zoals gewoonlijk!
Dit is de tweede keer dat ik ben geweest en het
is mij wederom zeer goed bevallen. Vriendelijke en correcte bediening !
Heerlijk gegeten, perfecte service, voor herhaling vatbaar!
Zoals altijd lekker gegeten, vriendelijke bediening en natuurlijk een toplokatie!
Gr.Dennis Yvonne
Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Over Prins van Terbregge
Keuken: Frans
In het historische noorden van Rotterdam vind je restaurant {restaurant_name}. Hier spreekt de entourage voor zich, met een serre op het water, een prachtig terras met warmtelampen en een open haard. Mede door de kaarsen heerst er een warme en gemoedelijke sfeer.
De service wordt luchtig gehouden. Geen driedelige kostuums en stijve formaliteit, maar gevoel en betrokkenheid in het uitdragen van een mooi product. Met liefde wordt uitleg gegeven over de fijne wijnen die altijd passen bij de gerechten. Bij de Prins van Terbregge kun je kiezen uit meer dan 300 wijnen!
In de keuken wordt gewerkt met producten die iedere dag vers aangevoerd worden. Chef-kok Enrico Patist staat aan het roer van de keuken. Samen met zijn eigenwijze, gepassioneerde keukenteam bereidt hij de meest verse en creatieve gerechten. . GROOTSPRAAK heeft dit jaar Prins van Terbregge uitgeroepen tot beste wijnrestaurant van Nederland! Daarnaast hebben ze als beloning van het harde werken 13 Gault Milleau punten en staan ze vermeld in de lekker 500!