The White Room by Jacob Jan Boerma*

Frans | €€€
9,3 (161 reviews)
97% aanbevolen

The White Room by Jacob Jan Boerma*

Frans | €€€
9,3 (161 reviews)
97% aanbevolen

Wat 161 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3 Gebaseerd op 161 reviews. 97% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Niveau onvoldoende"
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Wijnarrangement was matig en minuscule beetjes in het glas, waardoor prijs/kwaliteit zeer negatief was.
Storend dat je in een Nederlands restaurant uitsluitend Engels moet spreken.

N. Verdonkschot op 28 maart 2024
Geverifiëerd

"lekkere hapjes maar speciale dessert"
7.7 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 8

Heel vriendelijke mensen, zowel Engelse als Nederlandse bediening
hapjes waren super lekker
minpuntje was dat we de menu niet lang konden zien, ze heeft hem snel gepresenteerd maar wouden hem eens op ons gemak bekijken
mooi restaurant, vriendelijke bediening
eten was lekker
het 2de dessert met de champignonijscrème was zeer speciaal

Carie op 22 maart 2024
Geverifiëerd

"Genoten!"
7.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 7

Heerlijke avond in mooie ambiance. Verrast door de structuren en smaken die mooi samen kwamen. Tip om in eigen taal uitleg over de gerechten te krijgen.

Inge op 08 maart 2024
Geverifiëerd

"Fantastisch eten"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Voor de eerste maal in TWR. Goede ontvangt in een wat saai en ouderwets ogend restaurant. Wat oud ogende fauteuils die niet heel prettig zitten. De bediening is goed maar ietwat zakelijk. De jongedame die ons bediende, loopt vanuit het ROC stage in TWR. Zij deed het opvallend goed voor iemand die nog geen week meedr...

Lees hele review

Voor de eerste maal in TWR. Goede ontvangt in een wat saai en ouderwets ogend restaurant. Wat oud ogende fauteuils die niet heel prettig zitten. De bediening is goed maar ietwat zakelijk. De jongedame die ons bediende, loopt vanuit het ROC stage in TWR. Zij deed het opvallend goed voor iemand die nog geen week meedraait in de bediening. Haar begeleider werkte op dat moment in een ander restaurant binnen hotel Krasnapolsky en dan ontstaat de vraag wie haar coacht. Wij hebben haar enkele suggesties voor verbetering gegeven m.b.t. het bestek en bediening in het algemeen. Dames eerst blijft een goed principe, althans als er ook heren aan tafel zitten. De (Portugese) sommelier was zeer geroutineerd en behulpzaam. De wijnen die hij adviseerde, pasten goed bij het eten. Het menu was fantastisch. Geweldige amuses en, ondanks de gevraagde aanpassingen, een verfijnd en creatief menu. Wat een mooie en heerlijke combinaties! De prijs-kwaliteit verhouding was goed, zeker in vergelijking met andere restaurants die (iets) goedkoper zijn maar veel minder kwaliteit en verfijning bieden qua menu. We hebben heerlijk gegeten en komen graag nog eens terug in de hoop dat de aankleding van het restaurant en de bediening dan even goed zijn als het eten, want dat is werkelijk top!

Mike op 07 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, karig wijn arragement "
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, wel redelijk aan de prijs ondanks restaurantweek. Ook in vergelijk met andere sterren restaurants.
Het hert en het mandarijn dessert waren echt heerlijk!

Wijnarragement was “gewoon” 65€ voor 5 gangen en daarvoor schonken ze naar mijn mening redelijk karig (zo’n 8 glazen uit een fles) ik vroeg ...

Lees hele review

Heerlijk gegeten, wel redelijk aan de prijs ondanks restaurantweek. Ook in vergelijk met andere sterren restaurants.
Het hert en het mandarijn dessert waren echt heerlijk!

Wijnarragement was “gewoon” 65€ voor 5 gangen en daarvoor schonken ze naar mijn mening redelijk karig (zo’n 8 glazen uit een fles) ik vroeg mij af of ze niet dachten dat wij een Bob-arragement hadden, maar dat bleek niet het geval.

Bediening is goed, vriendelijk, attent.
Het was een fijne avond.

Robin Van der Zijden op 30 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Keuken: Frans

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van Chef de Cuisine Tristan de Boer en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de ervaren Chef de Cuisine Tristan de Boer. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van de Boer zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden