Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (95 reviews)
93%

Wat 95 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3
(95 reviews)
Eten
9.7
Service
9.2
Sfeer
9.1
93%
Schrijf een review

"Super lekker eten"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Als je echt verwend wilt worden en lekker eten moet je hier heen gaan!! Bediening mag wel iets losser zijn verder zeer goede service..

Nick op 01 april 2017

"Uitmuntend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Woorden schieten te kort. Intens genoten van het restaurantmenu op zeer hoog niveau. Maître richard en de sommelier Isabel en jacob jan boerma zijn brigade garanderen een mooie avond. De diverse amuses, de makreel, het dessert en de overheerlijke wijnen. Kortom dineren in een prachtige ambiance. Zeer aan te bevelen.

Andre op 29 maart 2017

"Fantastisch avondje uit"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een sfeervolle ambiantie en perfecte bediening.

Lia op 02 november 2016

"superbe, een geweldige ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij binnenkomst vriendelijk en beleefd ontvangen, een rustige tafel aan de zijkant, goede, deskundige en vriendelijk correcte bediening. Het eten is van hoge kwaliteit. Vijf gangen genoten, mooie gerechten en niet copieus. Een mooi glas wijn erbij, wat wil je nog meer?

N.A. de Boer op 30 oktober 2016

"Aanwinst voor Amsterdam"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Tijdens de restaurantweek hebben we genoten van een vijfgangenmenu met bijpassend wijnarrangement. De start was al veelbelovend: 4 amuses. De gerechten waren tot in de puntjes verzorgd en zeer verfijnd. Vooral de langoustine viel zeer in de smaak. We waren ook bijzonder te spreken over de wijn die bij het hoen geschonken werd. Werkelijk fantastisch. Een aanwinst voor de stad.

Antoinette op 11 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

The White Room* by Jacob Jan Boerma is het Michelinster fine-dining restaurant van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky. Het hotel is gelegen aan de dam met een prachtige uitzicht op het Paleis in het bruisende centrum van Amsterdam.

De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.

The White Room* brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Maître Bram Hommes garandeert een buitengewone service naast de culinaire beleving. Sommelier Isabel van Bueren informeert je met passie over het wijnaanbod van The White Room.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden