Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

€ 69,-

Fantastisch 5-gangen diner + 3 amuses

Deal
Fantastisch 5-gangen diner + 3 amuses
€ 69,-

Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma is verkozen tot één van de beste restaurants van Diningcity in 2018, met een fantastisch cijfer van een 9,53. Daarnaast is het restaurant door Michelin bekroond met 1 ster.

The White Room brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Ze geven samen met de kenmerkende zuren en specerijen van Jacob Jan Boerma invulling aan de illusie van wit. Herkenbare smaken keren daarbij op onverwachte wijze terug.

Speciaal voor Diningcity heeft The White Room een fantastisch 5-gangen Micheljn diner + 3 amuses samengesteld.

Het aantal beschikbare tafels is beperkt dus reserveer snel!

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3
(75 reviews)
Eten
9.7
Service
9.1
Sfeer
9.1
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijk personeel, persoonlijke aandacht en heerlijk eten.

Mette op Gister

"Complimenten"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Goede combinatie van smaken en fijn om herkenbaar eten op het bord te krijgen. Complimenten voor de sommelier!

Daniël op 20 maart 2019

"Nauwelijks te overtreffen."
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een van de beste maaltijden die ik ooit gehad heb. Bediening was perfect, alleen het decor vind ik wat minder, want ik hou meer van modern. Maar de vier amuses and zeven gerechten waren zo goed dat ik nauwelijks een favoriet zou kunnen aanwijzen. Nu ben ik alleen bang dat andere restaurants alleen nog maar kunnen tegenvallen.

Bert Schellekens op 18 maart 2019

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De 5-gangen lunch in The White Room was erg lekker. Ik was verbaasd over het aantal amuses je erbij kreeg, was echt veel vond ik. We hadden een Spaans biologische witte wijn uitgezocht die erg lekke was. Er hing een ontspannen sfeer en de bediening was fantastisch. Enig minpuntje was dat er een rare schimmelachtige lucht hing, alsof de meubels een keer goed uitgelucht moeten worden.

Farieda op 14 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Slechts een aanmerming... het tempo lag behoorlijk hoog. Verder super genoten van spannende gerechten, goede wijnen, mooie setting en aansluitende service. Tot slot viel ons de rekening mee

Baars op 20 januari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Restaurant The White Room by Jacob Jan Boerma is de nieuwe gastronomische parel van Amsterdam. 3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Arturo Dalhuisen gerechten die alle zintuigelijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter fris en zoet.


The White Room brengt een elegante, maar toegankelijke cuisine die bouwt op producten in hun optima forma. Ze geven samen met de kenmerkende zuren en specerijen van Jacob Jan Boerma invulling aan de illusie van wit. Herkenbare smaken keren daarbij op onverwachte wijze terug.

De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

Met The White Room in de voormalig 'witte zaal' van het iconische NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky slaat Jacob Jan Boerma nu zijn vleugels uit in Amsterdam. Als signatuur chef zal hij de geestesvader van The White Room zijn, om samen met zijn team de inspiratie die hij opdoet in Amsterdam te vertalen. 

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden