Knife fork icon red

The White Room by Jacob Jan Boerma*

€ 89,- € 62,50

Culinair 5-gangen michelindiner

The White Room by Jacob Jan Boerma*

9,3 (96 reviews)
93%

Culinair 5-gangen michelindiner € 89,- € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
Culinair 5-gangen michelindiner
€ 89,- € 62,50

“De natuur regeert, ik probeer haar te volgen, zij bepaalt de kwaliteit en ik de smaak. Als chef voeg ik daar graag mijn persoonlijke smaak aan toe met een voorliefde voor frisse tonen, zuren en specerijen. Zij zullen dan ook altijd in mijn gerechten herkenbaar of onherkenbaar verwerkt worden.” - Jacob Jan Boerma.

Jacob Jan Boerma tekent in The White Room op een blank canvas. Met respect voor de mooie ingrediënten van Nederland volgt hij invloeden vanuit de hele wereld in een pure, eerlijke en zuivere cuisine. Ingrediënten krijgen in zijn recepturen een geraffineerde en toegankelijke stijl. Gerechten die alle zintuiglijke mogelijkheden van smaak bevatten: zuur, bitter, fris, zoet. In The White Room kan zo iedereen een keer een culinaire beleving ervaren.

Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes.
Randy heeft al zijn creativiteit naar zijn eigen hand gezet en verrast u graag met zijn signaturen!

Speciaal voor Diningcity heeft The White Room* een Culinair 5-gangen Michelin diner samengesteld voor maar
€ 62,50
Let op: Het aantal tafels is zeer beperkt dus reserveer op tijd!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 96 mensen zeggen over The White Room by Jacob Jan Boerma*

9.3
(96 reviews)
Eten
9.7
Service
9.2
Sfeer
9.1
93%
Schrijf een review

"Fantastisch "
9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Wat een geweldige avond. Een prachtige zaak met personeel dat passie voor het vak heeft. De gerechten zinnenprikkelend en met de wine pairing in een woord subliem.

Small 03c9dae243
Saskia de Vos op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wij hebben genoten van het eten, mooie gerechten en verassende smaken. Het restaurant is chique, rustig en mooi ingericht.

Sarah op 10 oktober 2020
Geverifiëerd

9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Alles was perfect, was alleen een beetje koud in de ruimte

Small 8205ab8eaf Small 77bc6780e3
Meertha Eersteling op 09 oktober 2020
Geverifiëerd

"Viel tegen"
5.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 8

Viel helaas wat tegen. Weinig variatie in het 4-gangen lunchmenu (alleen maar (wit)vis, op het dessert na). Wel smaakvol, maar had lekkerder geweest om 1 gang wat anders te serveren dan vis. Verder kregen we een glas champagne van € 17,50 aangesmeerd terwijl we gewoon vroegen om een glas bubbels. Had netjes geweest ...

Lees hele review

Viel helaas wat tegen. Weinig variatie in het 4-gangen lunchmenu (alleen maar (wit)vis, op het dessert na). Wel smaakvol, maar had lekkerder geweest om 1 gang wat anders te serveren dan vis. Verder kregen we een glas champagne van € 17,50 aangesmeerd terwijl we gewoon vroegen om een glas bubbels. Had netjes geweest om ons te vragen wat voor soort bubbels we wilden ipv zomaar die dure champagne te serveren. En mijn bord werd 1x bijna van tafel gehaald terwijl ik nog aan het eten was. Heel slecht voor een restaurant met een michilenster. En de sommelier had een vlek op zijn colbert wat er niet zo fris uitzag. Ook niet iets dat je verwacht in zo'n restaurant... Kortom; ik had er meer van verwacht...

K. op 04 oktober 2020
Geverifiëerd

"Klassieke luxe zaal met fantastische eet ervaring"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch eten met ongelooflijke service. Om opnieuw te doen!

Amelco op 03 oktober 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Dam 9 1012 JS Amsterdam

Over The White Room by Jacob Jan Boerma*

Jacob Jan Boerma staat aan het roer van het team van The White Room. Het team dat zijn visie in Amsterdam uitvoert staat onder leiding van de jonge Chef de Cuisine Randy Karman en Maître Bram Hommes. Samen met hen wil Boerma een breed publiek raken met een stijl die in zijn hart zit.

3* Michelin Chef Jacob Jan Boerma, bekend van 'De Leest***', staat aan het roer van het team van The White Room. Onder zijn signatuur kookt de jonge doch ervaren Chef de Cuisine Randy Karman. De prachtige ingrediënten en de frisse stijl van Karman zorgen voor een perfecte combinatie met de zure smaken en specerijen waar Boerma om bekendstaat.
De naam The White Room is afgeleid van de historische naam ‘De Witte Zaal’ die de ruimte kreeg bij de opening in 1885. Het huidige restaurant wordt gezien als het oudste restaurant van Amsterdam waar originele stijlen nog altijd behouden zijn. Dankzij de geraffineerde en moderne styling, worden historie en heden hier naadloos met elkaar verbonden.

The White Room maakt onderdeel uit van NH Collection Grand Hotel Krasnapolsky, het eerste NH Collection hotel van NH Hotel Group in Nederland. NH Collection is het upper-upscale merk van NH Hotel Group, waarin gastronomie een zeer prominente rol speelt.

Het restaurant is in 2017 bekroond met 1 Michelinster en heeft 15 Gault&Millau punten.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden