Knife fork icon red

The Gaia

€ 60,- € 42,-

Culinair 6-gangen Tasting menu

The Gaia

8,6 (48)

Culinair 6-gangen Tasting menu € 60,- € 42,-

Reserveer een tafel

Deal
Culinair 6-gangen Tasting menu
€ 60,- € 42,-

Gelegen aan het bruisende Rembrandtplein in Amsterdam vind je restaurant The Gaia.

Nog maar net geopend maar nu al een groot succes. Chef Ayt Erdogan (De Nederlanden*, Mariënhof) transformeert traditionele Zuid-Europese smaken tot iets ragfijns.

Hier kun je genieten van de moderne mediterraanse keuken met invloeden uit het midden oosten (Libanon, Israel, Turkije, Ottomaans). Naast overheerlijk dineren kun je bij the Gaia ook genieten van fantastische cocktails.

Speciaal voor Diningcity biedt restaurant The Gaia een Culinair 6-gangen Tasting menu voor maar € 42,-.

Tafels zijn beperkt dus boek snel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig lekkere 4-gangen lunch in hartje Amsterdam
€ 50,- € 32,50

Nieuw bij The Gaia -> Lunch!

Op velen verzoek nu ook lunch bij The Gaia! Geniet nu van een fantastische 4-gangen lunch midden op het Rembrandtplein.

Met zowel binnen als buiten plekken om heerlijk tot rust te komen. De sfeervolle inrichting of het terras met uitzicht op het Rembrandtplein biedt de perfecte ambiance om bij te praten met je gezelschap. Kortom, een inspirerende omgeving die er geen dag hetzelfde uitziet.

Speciaal voor Diningcity biedt restaurant The Gaia een Waanzinnig lekkere 4-gangen lunch in hartje Amsterdam voor maar € 32,50.

Tafels zijn beperkt dus boek snel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The Gaia

8.6
(48 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.3
Schrijf een review

6.0 Keuken 2 | Service 8 | Sfeer 8

Vanavond met zijn 2en een 3-gangen menu genomen, voor 45 euro. Ik kan me niet heugen ergens zo weinig te eten te hebben gekregen, elke gang vulling van een holle kies. En lekker was het ook niet. Hoe krijgen ze het voor elkaar. Gelukkig is de Febo niet ver, daarna nog een lekker kroketje gescoord...

Elise Taris op 09 maart 2019
Ferry heeft gereageerd op 12 maart 2019

Jammer dat je het geen leuke ervaring vond, Elise. Toch, gezien de zeer vele goede reacties die we krijgen, geloof ik dat we iets moois brengen op het Rembrandtplein, alleen niet voor jullie blijkbaar. Echt heel spijtig. Mocht je het nog een keer willen proberen, geef ons dan aan dat jullie iets meer willen. Dat doen we graag!


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super lekker 6 gangen diner, fantastische wijn, leuke sfeer en 1e klas bediening!! Top!

Ben Schilder op 09 maart 2019

"heerlijk genoten van een prachtig en heerlijk 4gangen menu"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben een fantastische avond gehad. Ontvangen door heel professioneel, vriendelijk en gedreven personeel. Fantastisch mooi opgemaakte bordjes, elk gerecht was een feestje op zich. Heerlijk gegeten.

Kate op 01 maart 2019

"Heerlijk genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top avondje gehad, verrukkelijk gegeten, mooie opmaak en lekkere wijntjes bij gedronken. Personeel heel vriendelijk. Klein minpuntje: hadden aangegeven geen chocolade voor mijn partner, maar dit was niet goed doorgegeven en zat in het dessert. Maar ondanks dat gaan we zeker een keer terugkomen!

Koen op 01 maart 2019

"Super kennismakings deal!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Overall een plus! De amuses, en alle gangen vooral de cactus en het nieuwe dessert aangename verrassing. Ben er 2x geweest, enig minpuntje was de transparantie de eerste keer; de deal was obv 2 personen wij waren met 3 en dat wisten wij pas bij het afrekenen. Onze complimenten met name voor Manon en Jamal hun gastvrijheid, heel vriendelijk en een welkom gevoel!

Sher op 28 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Rembrandtplein 26 1017 CV Amsterdam

Over The Gaia

Een nieuw pareltje in Amsterdam, Restaurant The Gaia.

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam vind je Restaurant The Gaia.

Hier kun je genieten van de moderne mediterraanse keuken met invloeden uit het midden oosten (Libanon, Israel, Turkije, Ottomaans). Naast overheerlijk dineren kun je bij the Gaia ook genieten van fantastische cocktails.

Op vrijdag en zaterdag heerst er een 'lively' atmosfeer met een DJ en een cocktail bar!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden