Knife fork icon red

The Gaia

€ 60,- € 42,-

Culinair 6-gangen Tasting menu

The Gaia

8,6 (48)

Culinair 6-gangen Tasting menu € 60,- € 42,-

Reserveer een tafel

Deal
Culinair 6-gangen Tasting menu
€ 60,- € 42,-

Gelegen aan het bruisende Rembrandtplein in Amsterdam vind je restaurant The Gaia.

Nog maar net geopend maar nu al een groot succes. Chef Ayt Erdogan (De Nederlanden*, Mariënhof) transformeert traditionele Zuid-Europese smaken tot iets ragfijns.

Hier kun je genieten van de moderne mediterraanse keuken met invloeden uit het midden oosten (Libanon, Israel, Turkije, Ottomaans). Naast overheerlijk dineren kun je bij the Gaia ook genieten van fantastische cocktails.

Speciaal voor Diningcity biedt restaurant The Gaia een Culinair 6-gangen Tasting menu voor maar € 42,-.

Tafels zijn beperkt dus boek snel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig lekkere 4-gangen lunch in hartje Amsterdam
€ 50,- € 32,50

Nieuw bij The Gaia -> Lunch!

Op velen verzoek nu ook lunch bij The Gaia! Geniet nu van een fantastische 4-gangen lunch midden op het Rembrandtplein.

Met zowel binnen als buiten plekken om heerlijk tot rust te komen. De sfeervolle inrichting of het terras met uitzicht op het Rembrandtplein biedt de perfecte ambiance om bij te praten met je gezelschap. Kortom, een inspirerende omgeving die er geen dag hetzelfde uitziet.

Speciaal voor Diningcity biedt restaurant The Gaia een Waanzinnig lekkere 4-gangen lunch in hartje Amsterdam voor maar € 32,50.

Tafels zijn beperkt dus boek snel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over The Gaia

8.6
(48 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Verrassend goed"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Echt een verrassing voor ons en een aanwinst voor Amsterdam(mers). Op het plein met veel touristtraps is dit een heel positieve uitzondering. Normaal wil je als Amsterdammer niet dood gevonden worden op het Rembrandtplein tussen al die toeristen en feestgangers maar ik had eigenlijk min of meer per ongeluk hier gereserveerd. Our luck! Echt prima verzorgd eten met bijpassende verrassende wijnen. En ook die waren niet de obligate horecawijnen maar met zorg uitgekozen en uit landen/gebieden die je niet snel ergens op een kaart vindt. Een goede reden om eens terug te komen. Dit was een Diningcity arrangement. Prijs/kwaliteit was daarmee in balans, ik heb de 'normale' kaart niet bekeken.

Ted op 21 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke en prachtig geserveerde gerechten, het was een feestje!

Willy Exalto op 10 juni 2019

"The Gaia"
6.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 2

Een buitengewoon verrassende maaltijd. Al bij de eerste amuse (toastblokje met paling) een nasmaak ... dat je meteen meer wilt, of in elk geval morgen, en overmorgen, en de dag daarna. Dat gebeurde een aantal malen (bij de kerrie, de gazpacho, de kaasplank + flesje druivensap, en de tarte tartin), het eten is duidelijk boven de 8, complimenten. (Vijf sterren zou ik alleen geven als alle gerechten perfect zijn, en dat kan natuurijk niet: dus 4 sterren plus. Complimenten aan de chef). Zeer plezierige bediening. Eveneens vier sterren plus. De stoel was redelijk, maar niet erg comfortabel, het was een beetje koud (tijdens het voetbal weinig gasten, en ik ging een paar maal met een sigaar naar buiten, dat hielp ook niet), maar dat zijn kleine ongemakken. Erger was de muziek, typisch zoals die klinkt in de lift of in het toilet in de Verenigde Staten. Een belediging voor de chef, het persooneel en de gasten. Een kleine moeite om daar iets aan te doen. (Mediterrane plus Aziatische muziek, zou ik zeggen.) Overall toch een ongewoon prettige avond. Met dank en groeten

Onno G. Meijer op 02 mei 2019
Ferry heeft gereageerd op 02 mei 2019

Beste Onno.
Dank voor uw bijzondere review van ons restaurant. En zeker voor de complimenten mbt de service en onze keuken. U heeft er duidelijk verstand van.
Toch jammer dat u niet een wat meer royale waardering voor de ambiance heeft. Hier hebben we toch echt ook ons vreselijke best voor gedaan, en is ons 'Oriental Art Deco' interieur juist zeer gelukt, hebben we van veel van onze gasten. Dat de muziek u niet kan plezieren spijt ons zeer. Maar daarbij moet vermeld worden dat onze gasten over het algemeen juist erg tevreden zijn met onze chill & groove house muziek, die we als 'aanwezig behang' laten horen, zonder dat het overheersend word.
Toch hopen we dat u een fijne avond heeft gehad en bedanken u voor uw bezoek.
Misschien tóch nog een kleine aanpassing van die gruwelijke '2' voor de ambiance...? 😉


"Verrassend lekker"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit restaurant is net geopend en dat is altijd een risico. Maar het was super. Het restaurant is zeer sfeervol ingericht, de bediening uitstekend en beleefd informeel. We hadden een 6 gangen verrassingsdiner met vooraf twee heerlijke amuses. Het is een mengeling van diverse keukens en zeer smakelijk. De gerechten werden op een mooie manier gepresenteerd. Wij hadden een klein minpuntje: aan elke tafel staan twee comfortabele stoelen maar de loungebank waar je op moet zitten als er meer dan twee personen aan tafel gaan, vonden wij niet bepaald prettig. Zeker niet als je lang gaat tafelen. De zitting is veel te lang zodat je geen steun in je rug hebt, ook niet met een kussen in je rug, dat is jammer maar geen reden om niet terug te komen.

Wilma Sjouwerman op 01 mei 2019

"Hartelijk begin, tegenvallend einde."
7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldige amuses, jammer dat ze bij de borrel de pata negra naast ons 6- gangen menu aanbevolen hebben. Was teveel. De muziek stond veel te hard. De eend was zelfs met het vleesmes taai te snijden. Het kalfsvlees idem dito, alleen iets minder taai. We komen zeker nog terug om a la Carte te eten.

Bob Oei op 27 april 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Rembrandtplein 26 1017 CV Amsterdam

Over The Gaia

Een nieuw pareltje in Amsterdam, Restaurant The Gaia.

Midden in het bruisende centrum van Amsterdam vind je Restaurant The Gaia.

Hier kun je genieten van de moderne mediterraanse keuken met invloeden uit het midden oosten (Libanon, Israel, Turkije, Ottomaans). Naast overheerlijk dineren kun je bij the Gaia ook genieten van fantastische cocktails.

Op vrijdag en zaterdag heerst er een 'lively' atmosfeer met een DJ en een cocktail bar!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden