Knife fork icon red

Goesting Urban Bistro

8,7 (12 reviews)
100%

Wat 12 mensen zeggen over Goesting Urban Bistro

8.7
(12 reviews)
Eten
9.0
Service
8.9
Sfeer
8.2
100%
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Zoals altijd heerlijk gegeten. Het voorgerecht, zalm, verveelt nooit. De kabeljauw was goed bereid met bijpassede saus. Lekker petit grand dessert.

Roger op 21 december 2019
Geverifiëerd

"Genieten met een grote G"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

We hebben genoten van de zeer smakelijke driegangen uit het Dining City aanbod van de Staatsloterij. Het door beiden genuttigde voorgerecht van gerookte zalm met gefrituurde mosselen was top. Als hoofdgerecht werd gekozen voor de vis catch, in dit geval kabeljauw en de week met, deze keer een ribeye. Beide gerechten...

Lees hele review

We hebben genoten van de zeer smakelijke driegangen uit het Dining City aanbod van de Staatsloterij. Het door beiden genuttigde voorgerecht van gerookte zalm met gefrituurde mosselen was top. Als hoofdgerecht werd gekozen voor de vis catch, in dit geval kabeljauw en de week met, deze keer een ribeye. Beide gerechten werden mooi opgediend op een bedje van sla en roergebakken groenten en gingen vergezeld van dikke frites. In beide gevallen was het super genieten van hetgeen de keuken was gepresteerd. Als dessert werd enerzijds gekozen voor een grand dessert van allerlei lekkernijen en anderzijds voor koffie met friandises. Ook dit was genieten met een grote G. We besloten met een lekkere koffie en met niet alleen complimenten voor de de keukenbrigade, maar ook voor de bediening en de smaakvolle aankleding van deze naar zeggen recent heringerichte gelegenheid.

Herman de Bruijn op 15 november 2019
Geverifiëerd

"Super gegeten"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Staatsloterij korting actie met 5 personen, 3 gangen menu. Veel keuze, alle verschillende dingen waren super goed klaargemaakt. Goed lamsvlees, goeie vis, veel verschillende groentes masr alles perfect gegaard, beetgaar waar t moest. Was een goeie avond.

Bas Hagen op 30 oktober 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker gegeten

Co op 28 oktober 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Goed eten leuke keuze en goede bediening

W.m.j. Hoog Stoevenbeld op 28 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Brink 15 7411 BR Deventer

Over Goesting Urban Bistro

Op een zonovergoten locatie aan de prachtige Brink in de schaduw van de Wilhelmina fontein zetelt sinds 10 jaar Goesting.
Deze stadse Bistro serveert lunch en diner van internationale allure met dagverse producten, voor ieder wat wils, geflankeerd door prachtige wijnen, 6 bieren van de tap en trendy cocktails. De bediening is gastvrij en informeel.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Deventer e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden