Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 194 mensen zeggen over Soigné
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben genoten van prachtige gerechten met als start heerlijke amuses, o.a. de bitterbal Soigné, het voorgerecht een rivierkreeftsalade en als hoofdgerecht een heerlijk visgerecht. Ondanks dat het een restaurant was met een * was de prijs van het wijnarrangement heel redelijk. Deze combineerden erg goed bij de gerechten.
Al met al een mooie culinaire avond.
De lekkerste schol die wij hebben gegeten! Bedankt daarvoor!
Een heel gezellig, knus restaurant met heerlijk eten en een top bediening.
Geweldig! erg lekker eten met een goede wijn keuze. De schol als hoofdgerecht was zeer waarschijnlijk de lekkerste ooit.
Lekker gegeten tijdens de Restaurant Week, er was een mooie menu samengesteld met hoofdzakelijk vis.
Wij kozen ervoor om het extra tussengerecht (vlees) niet te nemen.
Wij hebben wel het wijnarrangement genomen, maar waren erg teleurgesteld dat de glazen zo karig werden ingeschonken. Er werd ook helemaal niet bijg...
Lekker gegeten tijdens de Restaurant Week, er was een mooie menu samengesteld met hoofdzakelijk vis.
Wij kozen ervoor om het extra tussengerecht (vlees) niet te nemen.
Wij hebben wel het wijnarrangement genomen, maar waren erg teleurgesteld dat de glazen zo karig werden ingeschonken. Er werd ook helemaal niet bijgeschonken, dat hebben we in andere restaurants anders meegemaakt!
De 'pauze' tussen het voorgerecht en het hoofdgerecht was naar onze zin iets te lang (helemaal als onze glazen al leeg zijn). Om ons heen kregen de gasten toen hun extra tussengerecht uitgeserveerd, waardoor wij langer moesten wachten.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Bussum e.o.
Over Soigné
Keuken: Frans
In het historische hart van Bussum vind je het knusse huiskamerrestaurant Soigné. Een intieme sfeer en de culinaire creaties ontmoeten elkaar in restaurant Soigné.
Soigné straalt passie en perfectie uit en alles is altijd tot in de puntjes verzorgd. Door liefde voor het vak en persoonlijke aandacht staan ze garant voor topkwaliteit.
Het gedreven keukenteam staat onder leiding van chef kok en mede eigenaar Dennis Jong. De keuken kan omschreven worden met steekwoorden zoals vers en puur. Mooie creaties worden gemaakt door respect te hebben voor de natuur en de seizoenen.
In 2007 is Frank Velthuyse samen met Dennis in een nieuw avontuur gestapt en begon hij zijn carrière bij Soigné als maître.
Bij Soigné zijn de smaken vertrouwd, maar toch verbazen ze dankzij de eigentijdse aanpak van chef Dennis Jong. Kom en ervaar het nu zelf en geniet van de heerlijke gerechten in een intieme sfeer.
Sinds 2010 heeft restaurant Soigné een Michelinster. Daarmee is Soigné nog steeds het enige restaurant in 't Gooi met een Michelinster.In totaal heeft het restaurant 14 Gault&Millau punten.