Balijepark

Mediterraans, Frans | €€€
9,0 (272 reviews)
98% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Wat 272 mensen zeggen over Balijepark

9.0 Gebaseerd op 272 reviews. 98% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"sfeervol eten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Hartelijke en professionele ontvangst en een geraffineerd 3 gangen chef's menu.

Daan op 18 maart 2024
Geverifiëerd

"Heerlijke lunch"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Heerlujke in citroen gegaarde zalm en een super malse bav.ette met beuine saus.

Gerda Visscher op 09 maart 2024
Geverifiëerd

"Weer fantastisch "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ondanks dat Julien van een welverdiende vrije dag genoot en dus niet zelf in de keuken stond, hebben wij weer fantastisch gegeten bij de Balije. Schitterende en heerlijke gerechten met uitstekende bijpassende wijnen en vriendelijk en professioneel opgediend!
En topwerk van deze jonge sous-chef!

Marijke op 06 maart 2024
Geverifiëerd

"Verrassend restaurant in monumentale boerderij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fraai restaurant gelegen in de groene oase Balijepark. Alle tafeltjes waren bezet, desondanks was de bediening uitermate vriendelijk en adequaat. Het goed verzorgde 4 gangen menu met bijpassende wijnen was heerlijk. Het tussengerecht met calamaris en buikspek een regelrechte verrassing. Een leuke plek om iets te vieren of om zo maar een hapje te eten

Peter op 18 september 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk eten op een mooie locatie "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke eten. Fijne bediening. Mooie locatie.

Leni op 08 mei 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Meern e.o.

Toon telefoonnummer

Over Balijepark

Keuken: Mediterraans, Frans

Restaurant Balijepark in De Meern bevindt zich op een plek met rijke historie. Wat lekker is, hoeft niet van ver te komen: is het motto. Het team is enorm enthousiast en zorgt ervoor dat de gasten niets te kort komt. Bij restaurant Balijepark worden gerechten geserveerd die worden aangepast aan het seizoen. Geniet van kwaliteit, gastvrijheid en natuurlijk geweldige culinaire creaties. Boek nu snel een tafel en ervaar het zelf!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in De Meern e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden