Afghaans Restaurant Afsana

Afghaans |
8,7 (117 reviews)
94% aanbevolen

3-gangen Afghaans diner € 34,50

Afghaans Restaurant Afsana

Afghaans |
8,7 (117 reviews)
94% aanbevolen

3-gangen Afghaans diner € 34,50

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Afghaans diner
€ 34,50

Afghaans Restaurant Afsana doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen afghaans diner. Ontdek Afghaans Restaurant Afsana nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen afghaans diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Afghaans Restaurant Afsana!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 117 mensen zeggen over Afghaans Restaurant Afsana

8.7 Gebaseerd op 117 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Teleurgesteld in deze Afghaanse restaurant "
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

Wij hebben 1 uur op onze eten gewachten. De kinderen waren er klaar mee. De serveerder was en jongen man die totaal voor mij gevoel niet vriendelijke en professionele overkwam. Onze bestellingen voor drankjes werd vergeten dat moesten we keer op keer herhalen. Dus voor mij helaas nooit meer hiernaartoe.

Shappie op Vandaag
Geverifiëerd

"Lekker eten"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Lekker gegeten en een gezellige tent

Ravi op 26 maart 2023
Geverifiëerd

"Prima eten, weinig sfeer"
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

Eten is prima. Grote hoeveelheden. Desert wat gewoontjes. De bediening laat te wensen over. Voorgerecht en hoofdgerecht werden tegelijk geserveerd. De toiletten zijn echt vies.

Browski op 19 maart 2023
Geverifiëerd

"Slecht"
3.3 Keuken 7 | Service 1 | Sfeer 2

Wisten niets van dat we gereserveerd hadden. Kregen de verkeerde wijn. Kwam een grote groep en iedereen moest gaan verzitten. Wisten niet bij het afrekenen waar wij gezeten hadden en kregen de verkeerde rekening. Bij de uitgang hing de eigenaar onderuitgezakt in een stoel en liet mij zonder een enkel woord te zeggen...

Lees hele review

Wisten niets van dat we gereserveerd hadden. Kregen de verkeerde wijn. Kwam een grote groep en iedereen moest gaan verzitten. Wisten niet bij het afrekenen waar wij gezeten hadden en kregen de verkeerde rekening. Bij de uitgang hing de eigenaar onderuitgezakt in een stoel en liet mij zonder een enkel woord te zeggen de deur uitgaan. Wij wilden het restaurant uitproberen, maar ik kom er nooit meer. Totaal geen gevoel gehad dat wij een avondje uit waren. Een dikke onvoldoende.

Sjaak op 19 maart 2023
Geverifiëerd
Emal heeft gereageerd op 19 maart 2023

Beste Sjaak,

Fijn om verhaal te lezen en excuses voor het ongemak voor gisteravond. Dat is niet ons manier van werk, zoals u weet net als andere horeca zaken hebben wij ook problemen met personeel. Sinds vrijdag zijn wij met zijn drieën met ziekte afwezig helaas. Ik als eigenaar was ik ook helaas niet aanwezig wegens ziekte.
Ik zal u opmerkingen en klacht doorgeven aan onze bediening team.
Gelukkig hebben jullie redelijk goed gegeten.
Nogmaals excuses voor het ongemakte ervaring bij ons.

Met gastvrijheid groeten,

Emal


"Lekker gegeten en "
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Lekker gegeten

John op 17 maart 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Afghaans Restaurant Afsana

Keuken: Afghaans

Afsana restaurant is een authentiek Afghaans restaurant gevestigd aan de oevers van de Maas met schitterend uitzicht over/op de Erasmus brug. In het stukje moderne Rotterdam, neemt Afsana je mee naar de klassieke Afghanistan.

De visie van het restaurant is om de smeltkroes Rotterdam te verrijken met de Afghaanse gastronomie. Deze visie stamt af vanuit het geloof dat samen eten tot samenleven leidt.

Neem een kijkje in de traditionele keuken van het restaurant, waar je gerechten uit de hoge bergen van Hindu Kush tot gerechten uit het dorre vlakten van Nimroz zal aangeboden krijgen. Zo ervaar je een cultuur van dichters, schrijvers en pioniers als Rumi dat minstens 3000 jaar teruggaat.
Naast de heerlijke gerechten wordt er ook een ruim aanbod aan heerlijke bijpassende wijnen geserveerd.

Met de gerechten en authentieke inrichting wilt restaurant Afsana de mensen beeldvormend culturele Afghanistan laten ontdekken. Gastvrijheid vormt een centraal thema binnen de Afghaanse cultuur.

Dus kom gezellig langs voor een authentiek Afghaans diner.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden