Knife fork icon red

Afghaans Restaurant Afsana

9,4 (65 reviews)
100%

Wat 65 mensen zeggen over Afghaans Restaurant Afsana

9.4
(65 reviews)
Eten
9.5
Service
9.3
Sfeer
9.3
100%
Schrijf een review

"Heerlijk gegeten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en genoten van de verschillende gerechtjes. Vooral het huisgemaakte ijs was bijzonder lekker van smaak, maar ook het hoofdgerecht en voorgerecht waren lekker. Vriendelijke bediening.

Marja op 22 juni 2019
Geverifiëerd

"Diner Afsana"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Man man man, wat was het eten heerlijk zeg. Een dikke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke 10 voor Afsana.

Gast Afsana op 09 juni 2019
Geverifiëerd

"Perfectie met een hoofdletter P."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eigenlijk geen enkel minpunt te noemen. Geweldig eten met mijn moeder voor moederdag. Alles precies goed. Geen opdringerige bediening. Een eigenaar die persoonlijk en oprecht bij alle tafeltjes langsgaat en vraagt of alles naar wens is zonder de intentie dat je bij bestelt. Bij elk gerecht een interessante korte uit...

Lees hele review

Eigenlijk geen enkel minpunt te noemen. Geweldig eten met mijn moeder voor moederdag. Alles precies goed. Geen opdringerige bediening. Een eigenaar die persoonlijk en oprecht bij alle tafeltjes langsgaat en vraagt of alles naar wens is zonder de intentie dat je bij bestelt. Bij elk gerecht een interessante korte uitleg over wat het is van de bediening en een stukje historie. Niet worden weg gekeken na het eten. Het eten qua kruiden, bereiding en kooktijd geweldig. Goede verhouding vlees versus groente en rijst. Genoeg te eten. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Drankjes normale prijs. Mooi ingerichte sfeervolle zaak met goed afgestelde belichting en muziek die niet te hard staat. Mooie locatie met uitzicht op het water met mooie ondergaande zon. Goed bereikbaar met de metro. Tja.. wat moet ik nog meer zeggen. Mijn moeders glimlach die de hele avond op haar gezicht geplakt stond zei eigenlijk al genoeg. Zij is vaak best kritisch als het gaat om eten, sfeer en bediening, maar ze gaf aan dat alles eigenlijk perfect was. Ik zie ook vrijwel altijd aan haar gezicht als ze ergens ontevreden over is. Als zij zegt dat iets perfect is en ik zie dat ze het meent, heb je het echt heel erg goed gedaan zeg maar. Dit restaurant heeft mij en mijn moeder een onbetaalbare herinnering verkocht. Wij komen hier terug.

Nico Thenu op 25 mei 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Really good food, the three course meal is highly recommended, value for money. The low table/sitting on the ground in the back of the restaurant really creates a nice, cozy atmosphere, makes you feel like you’re at home. Would definitely recommend!

Genoal op 20 mei 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Afghanistan en Iran lijken wat taal en eten betreft heel erg op elkaar. Maar heb je bij Afsana gegeten, dan kun je al die Perzische restaurants in NL met die kebabs, droge rijst en salade vergeten! Wat een heerlijke gerechten! Ze doen mij denken aan het eten van mijn moeder: met evenveel liefde bereid. Je voelt je gezegend! Gaat er eten!

Mehrzad op 11 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Hillelaan 7-11 3072 JA Rotterdam

Over Afghaans Restaurant Afsana

Afsana restaurant is een authentiek Afghaans restaurant gevestigd aan de oevers van de Maas met schitterend uitzicht over/op de Erasmus brug. In het stukje moderne Rotterdam, neemt Afsana je mee naar de klassieke Afghanistan.

De visie van het restaurant is om de smeltkroes Rotterdam te verrijken met de Afghaanse gastronomie. Deze visie stamt af vanuit het geloof dat samen eten tot samenleven leidt.

Neem een kijkje in de traditionele keuken van het restaurant, waar je gerechten uit de hoge bergen van Hindu Kush tot gerechten uit het dorre vlakten van Nimroz zal aangeboden krijgen. Zo ervaar je een cultuur van dichters, schrijvers en pioniers als Rumi dat minstens 3000 jaar teruggaat.
Naast de heerlijke gerechten wordt er ook een ruim aanbod aan heerlijke bijpassende wijnen geserveerd.

Met de gerechten en authentieke inrichting wilt restaurant Afsana de mensen beeldvormend culturele Afghanistan laten ontdekken. Gastvrijheid vormt een centraal thema binnen de Afghaanse cultuur.

Dus kom gezellig langs voor een authentiek Afghaans diner.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden