Vascobelo Café & Brasserie

Belgisch, Italiaans
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Vascobelo Café & Brasserie

Keuken: Belgisch, Italiaans

In hartje Amsterdam Zuid, op een steenworp afstand van het Olympisch Stadion vindt u de Vascobelo V-bar Stadionplein. Uniek aan deze V-bar zijn haar hoge plafonds en schitterende open keuken middenin de zaak. De zaak is ingedeeld in sfeervolle ingerichte hoekjes. Perfect voor een borrel, lunch of diner met vrienden of collega’s,  of een heerlijke kop koffie. 

 


Genieten op zijn Belgisch

 

We serveren een heerlijk vers ontbijt, een ruime selectie sandwiches en salades en natuurlijk kunt u genieten van onze prijswinnende Vascobelo koffie. Daarnaast is de Vascobelo V-bar Stadionplein dé plek voor een aperitief of borrel. We hebben een uitgebreide wijnkaart met biologische en natuurlijke wijnen van top sommelier Martijn Verkerk en serveren daar een heerlijke selectie van kazen en charcuterie bij. Heeft u meer trek gekregen? Dan vindt u ook een paar hoofdgerechtjes op de kaart. 

 

Tot slot beschikken we over een ruim terras op het zuiden. Zo kunt u als de zon het toelaat ook buiten genieten van al het lekkers dat Vascobelo te bieden heeft. 

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden